Wpis z mikrobloga

Próby wprowadzania Emeraldu miedzy platyna a diamentem są totalnie niepotrzebne XD miedzy p3-d3 nie ma żadnych przepaści umiejętności tylko różnica lp w systemie rankingowym. Jak znowu rozdrobnia rangi to platyna to będzie drugi gold bo sie gracze wyleją z golda do platyny, a emerald zgromadzi to całe szambo p3-d3 które jest najtrudniejsze do przejścia czyniąc tym samym najbardziej przepełniona dywizje i kocioł zarazy niczym targ w Wuhan XD
#leagueoflegends
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@G4SHI: jak dla mnie jak najbardziej na plus. Skoro mają wywalić placementy między awansami w randze, to będzie teraz można
bardzo szybko wbić taki diament
  • Odpowiedz
@G4SHI: xd? Właśnie pomiędzy platyną a diamentem jest największa różnica w skillu jeżeli chodzi o różnicę 4 dywizji. Oczywiście pod uwagę nie biorę Mastera+
  • Odpowiedz
@JanushRybak: nie, wyraźnie napisałem, ze miedzy p3 a d3 nie ma różnicy bo dopiero po wejściu do d2 d1 masz na prawdę ogarniętych graczy. Dlaczego tak napisałem bo miedzy p1 a d4 nie ma różnicy to jest wiadome plus zakres do d3 bo tam jeszcze da sie przemknąć no i p3 bo ktoś o tym samym skillcapie mógł mieć pecha. Miedzy goldem i platyna jest trochę przepaść.
  • Odpowiedz
@G4SHI niestety byczku ale nie zgodzę się xD nie jest tak, że masz pecha i temu jesteś p3. Jesteś p3 bo grasz jak p3. A między d4 a p4 jest duża różnica. Zresztą twoje zdanie, według mnie nie masz racji
  • Odpowiedz