Wpis z mikrobloga

@Przegrywmmm: napisz proszę, co się nie zgadza. Okresy ważności się nie kumulują, liczone są od dnia wykonania zasilenia. A doładowanie konta kwotą 5 zł w większości taryf daje ważność na 5 dni, o ile przed zasileniem nie był włączany Rok Ważności Konta.
  • Odpowiedz
@Przegrywmmm: ale co w tym dziwnego? Jak już wczoraj pisałem - okresy ważności się nie kumulują i liczone są od dnia wykonania zasilenia. Doładowanie konta kwotą 5 zł daje ważność na 5 dni, o ile przed zasileniem nie był włączany Rok Ważności Konta. Także jeśli doładowałeś konto 28 maja, to od tego dnia liczone jest 5 dni, więc na moje oko to nie ma opcji aby te 5 dni wyszło poza
  • Odpowiedz
ałem - okresy ważności się nie kumulują i liczone są od dnia wykonania zasilenia. Doładowanie konta kwotą 5 zł daje ważność na 5 dni, o ile przed zasileniem nie b

@Specjalista_Plus: aha czyli moglbym wogole nie ladowac konta i tak czy siak mial bym do 11czerwca waznosc jaki jest sens ladowania konta wtedy
  • Odpowiedz
@Przegrywmmm: jeśli nie zasiliłbyś kwotą 5 zł to okres ważności i tak byłby do 11 czerwca. Jeśli chciałeś aby okres ważności wydłużył się poza 11 czerwca, to zasilenia należało dokonać takim nominałem, który daje dłuższy okres ważności, albo wcześniej (przed tym zasileniem) włączyć Rok Ważności Konta, które zmienia standardowy (cennikowy) okres ważności w roczny.
  • Odpowiedz