Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem ex diverem, obecnie w zwiazku. Moja kobieta nic oczywiscie o divingu nie wie, i nigdy sie nie dowie. Wiem z jednej z rozmow, ze gardzi diverami XD. Teksty pociska typowe dla kobiet, ze to obrzydliwe, ze co to, ze facet sie nie stara, s--s na wyciagniecie reki, zero emocji itd. Mowilem jej, ze mialem ONS, ale ona mysli, ze to byly kobiety z tindera. A tak naprawde z roksy. W sumie nie mam zadnych oporow przed klamaniem, wyrzutow sumienia. Kobiety nie kumaja jak to jest nie miec seksu na wyciagnieccie reki jak one. Same tez nie mowia o swoich numerkach. To dlaczego ja mam niby mowic prawde? Trzeba racjonalnie myslec a nie kierowac sie jakimis glupotami.
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #s--s #divyzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ed3a20d1487ee2d07aa7a6e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanMuchomorek: Got it, być szczerym tylko jeśli nie idą za tym żadne konsekwencje. To tak jak przestrzegać prawa tylko wtedy, kiedy akurat ci to pasuje. Nie kraść dopóki się bardzo nie chce. Intrygująca moralność, współczuję bliskim.
  • Odpowiedz
W: Opie, jesteś pospolity k------z a do tego zostałeś kłamcą. Niech Wam się żyje szczęśliwie ale na takich "podstawach" może być różnie, trzymam kciuki. Ja nie skorzystałem z roksy właśnie z tego powodu, kiedyś musiałbym być zmuszony by skłamać albo liczyć się z tym, że 99 % różowych by nie zaakceptowało mojej przeszłości.

Zaakceptował: marcel_pijak
  • Odpowiedz
@Chlaposz_Minetosz: ale to nie jest tak że to nie przyznawanie się to ot tak tylko nie wspominanie bo po co - typ kłamie bo przypadkiem wyczaił że zostałby pogoniony i tego się boi xd

dla mnie c-----a akcja po calości (kłamstwo, na divy sam latam) no ale niech se trzyma taki związek skoro tak jest spoko ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
ale to nie jest tak że to nie przyznawanie się to ot tak tylko nie wspominanie bo po co - typ kłamie bo przypadkiem wyczaił że zostałby pogoniony i tego się boi xd

@pap123: gdzie kłamie? przeczytałem jego wpis ponownie i nie widzę by pisał że został o to wprost zapytany. Ciężko być zaskoczonym, że partnerce by się nie spodobało że divingował, ale której by się to spodobało? :)
  • Odpowiedz
@Chlaposz_Minetosz: usłyszał że gardzi divami i dlatego swoich wypadów na divy nie określa jako wypady na divy tylko ons - jeżeli to nie jest oszukiwanie tej laski to ja chyba dziekuję xd

a dalej to nie wiem, całkiem sporo ludzi seksualną przeszłosc partnera ma gdzieś (bo i o czym to niby swiadczy?), no a już w poważnym zwiazku jakby z zasady można liczyć na szczególne zrozumienie
  • Odpowiedz