Aktywne Wpisy
wedkarzyk +11
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Londyński autobus śledzi generator gazu drzewnego. W czasie II wojny światowej i po jej zakończeniu dostawa ropy była ograniczona w połowie świata. Generatory gazu drzewnego pozwoliły na podawanie silników benzynowych mieszanką wodoru, tlenku węgla i metanu uzyskiwanego przez spalanie drewna o ograniczonym powietrzu, dzięki czemu silniki mogły pracować przy mniej niż połowie mocy nominalnej. W latach dziewiętnastu czterdziestych sprzedano w Europie 15 milionów generatorów gazu drzewnego.
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Jestem ex diverem, obecnie w zwiazku. Moja kobieta nic oczywiscie o divingu nie wie, i nigdy sie nie dowie. Wiem z jednej z rozmow, ze gardzi diverami XD. Teksty pociska typowe dla kobiet, ze to obrzydliwe, ze co to, ze facet sie nie stara, s--s na wyciagniecie reki, zero emocji itd. Mowilem jej, ze mialem ONS, ale ona mysli, ze to byly kobiety z tindera. A tak naprawde z roksy. W sumie nie mam zadnych oporow przed klamaniem, wyrzutow sumienia. Kobiety nie kumaja jak to jest nie miec seksu na wyciagnieccie reki jak one. Same tez nie mowia o swoich numerkach. To dlaczego ja mam niby mowic prawde? Trzeba racjonalnie myslec a nie kierowac sie jakimis glupotami.
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #s--s #divyzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ed3a20d1487ee2d07aa7a6e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
@jasminowa_95: @pianinka:
Olej miras. Wiele razy już byłem świadkiem "ohhh szczerość" a potem klops. Bo niekiedy ta szczerość Pani się już nie podoba i warunkuje to na odbiór całej postaci, co nie jest dobre :)
Dużo pisania, życie werifikuje.
-Hej tamte włosy lepsze
-Ty k--w#
+ wyolbrzymiłas moja wypowiedź.
Zaakceptował: marcel_pijak
Mi kiedyś panna powiedziała że zrobiła aborcję. Wolałem nie wiedzieć.
dla mnie c-----a akcja po calości (kłamstwo, na divy sam latam) no ale niech se trzyma taki związek skoro tak jest spoko ¯\_(ツ)_/¯
Zaakceptował: Precypitat
@pap123: gdzie kłamie? przeczytałem jego wpis ponownie i nie widzę by pisał że został o to wprost zapytany. Ciężko być zaskoczonym, że partnerce by się nie spodobało że divingował, ale której by się to spodobało? :)
a dalej to nie wiem, całkiem sporo ludzi seksualną przeszłosc partnera ma gdzieś (bo i o czym to niby swiadczy?), no a już w poważnym zwiazku jakby z zasady można liczyć na szczególne zrozumienie
Komentarz usunięty przez moderatora
Myślalem, że nurkuje na Zakrzówku pod Krakowem. A to k------z :)