Aktywne Wpisy
wilang31 +16
To jaki w końcu ma kolor ta sukienka, u mnie na chacie już się prawie o to #!$%@?ą #heheszki #glupiewykopowezabawy
ewa-m +43
#nocnazmiana #weekend #depresja
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Dotarło do mnie że najlepsze lata dawno przeminęły. Lata dzieciństwa, kiedy do nocy biegało się po dworze, opowiadało straszne historie, wchodziło na drzewa zbierając papierówki, grało w gumę i skakankę. Prawdziwe dziecięce przyjaźnie, dyskoteki i pierwsze zauroczenia. Kiedy to tak realnym wydawało się dwunastolatce że taki Billie Joe z Green Day czy Larry Mullen z U2 kiedyś przyjedzie, naprawdę się w niej zakocha i przeżyją love story jak z
Komentarz usunięty przez moderatora
Chcesz cwaniakować że 200 zł to nic, to cwaniakuj, ale za którymś razem zabawa się skończy i trzeba będzie wybulić więcej.
Na polskich drogach byłby porządek, gdyby tylko wykorzystać naszą narodową skłonność do #!$%@? innych.
Gdyby wprowadzić przepis, że przesłanie filmu = mandat dla naruszającego przepisy, to połowa Januszy nastukałaby 24 punkty w ciągu miesiąca.
Drogówka nie musiałaby patrolować dróg, bo zza biurka oceniałaby nadsyłane zgłoszenia i cyk mandacik.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol jak gość czuł się ponad wszystkimi, to te 200zł go zaboli, bo najbardziej ucierpi ego