Wpis z mikrobloga

@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Jak ktoś jeździ dużo, łączy życie prywatne z pracą zawodową, to może spokojnie zbliżyć się do 24 pkt. 200 zł wyjmujesz z portfela i koniec tematu, ale punkty wiszą przez rok i nie wiesz czy następnego dnia znowu trafisz na patrol albo innego kierowcę z wideorejestratorem.

Chcesz cwaniakować że 200 zł to nic, to cwaniakuj, ale za którymś razem zabawa się skończy i trzeba będzie wybulić więcej.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 70
@nochybaniebardzo: @Gon70: @0p0p0: @valencianista: @Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: @ayyy_lmao: @wam116: @ManiacTeam:
Na polskich drogach byłby porządek, gdyby tylko wykorzystać naszą narodową skłonność do #!$%@? innych.

Gdyby wprowadzić przepis, że przesłanie filmu = mandat dla naruszającego przepisy, to połowa Januszy nastukałaby 24 punkty w ciągu miesiąca.

Drogówka nie musiałaby patrolować dróg, bo zza biurka oceniałaby nadsyłane zgłoszenia i cyk mandacik.
@Szef_Wypoku Szczerze mówiąc jestem za takim zgłaszaniem, sam z resztą dwa filmy wysłałem, bo niestety dalej jest mnóstwo dziczy na naszych drogach. Wiem, że jako człowiek który z jednego zatrzymania złapał 23pkt brzmi to jak hipokryzja, ale uważam, że sytuacje wyjątkowe to promil dzikich akcji które dzieją się na drogach. A ile się dzieje widać dobrze po kanałach na YT typu stopcham czy inne polskiedrogi.