Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@panzerschokolade bo włoska mortadela i polska mortadela to dwie inne wędliny, może to włoska jest w takiej cenie

@Pawciio952: kto nie jadła 'schabowego' z mortadeli w latach 80/90 ten #gimbynieznajo
Do dzisiaj, w moim lokalnym sklepiki babcie kupują ten 'rarytas' na grube plastry. Dla takich osób coś takiego jak ośmiorniczka za 65zl to jakieś kosmosy.
  • Odpowiedz
@jakacper: wtf w mojej rodzinie nigdy się nie przelewało, ale kiełbasa za 30-40 złotych to chyba normalka?

no chyba, że ktoś je "kiełbasę" za 10 złotych, której jakość jest gorsza od tanich parówek
  • Odpowiedz
#!$%@? czuję się jak bogacz bo kupuje ostatnio tylko i wyłącznie szynki dojrzewające, gdyż zauważyłem że lepiej wpływają na mój żołądek i doznania smakowe. A parmeńska to koszt 12zl za 100g, kindziuk polski około 7zl.

Inna sprawa że jak dla mnie jest to bardziej ekonomiczne. Taka szynka to prawdziwa szynka. W składzie nic oprócz przypraw i mięsa, żadnych wypełniaczy etc, może leżeć w lodówce 2 tygodnie i nic się z nią szczególnego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@jakacper:
* Trzaskowski kupuję kiełbasę za 40 zł za swoje zarobione pieniądze dając zarobić polskiemu przedsiębiorcy. Następnie ją zjada z rodziną.
Sasin na polecenia katakana nielegalnie drukuje karty wyborcze za 70 mln #!$%@? nam w podatkach w czasie, gdy pół internetu i robi dla lekarzy zrzutki na rękawiczki i maseczki dzięki czemu udaje się zebrać 4 mln zł, które starczą na jeden dzień. Następnie stos papierowych kart o wysokości 30
  • Odpowiedz