Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@PaNaTypa: No świetny pomysł w jego przypadku. Wpadł w milionowe długi, bo kupował batoniki, a je na mieście XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@PaNaTypa: szczerze mówiąc to mam to gdzieś co on robi ze swoim życiem i pieniędzmi. Ja na jego miejscu nie zaciągał bym kredytów jeżeli mnie nie stać na spłacanie tylko po to, aby kupić iphona żeby się nim flexowac czy zaciągnąć się na kilka tysięcy żeby kupić batoniki xD
  • Odpowiedz
@bucketheadfan: Jeśli odłożył trochę eurasów i jest na urlopie to będzie fajny czas dla niego, ale po tego typu poście widać, że nadal żyje w iluzji instragramowej bańki w której robi wrzuty jedzenia, wyjazdów i siłowni. Żadnej refleksji, nic się nie zmieniło
  • Odpowiedz
@Rafikov: Właśnie tego się obawiam - że znowu zacznie pod publiczkę wszystko robić. @PaNaTypa naprawdę nie mam problemu z tym, że ktoś je na mieście XD To przecież coś absolutnie normalnego, coś z życia trzeba przecież mieć, chociażby nawet takie drobne przyjemności. Tylko czy wyciągnie wnioski, czy zainwestuje w siebie - w lekarza, ortodontę, psychoterapię? Czy jednak historia znowu zatoczy koło? Nic mi do tego, zrobi co będzie chciał,
  • Odpowiedz