Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale wiesz, że to senat zablokował wybory, bo wirus utrzymuje się na papierze nawet do trzech miesięcy?

@Artp00p2: Propaganda widać jest mistrzowska, mniej niż miesiąc, a już pisowcy łykają, że wina Grodzkiego z senatu.
1. kto się postawił, że nie podpisze wyborów 10.05 (ten od kręgosłupa?)
2. dwaj zwykli posłowie podpisali porozumienie
"....W środę Prawo i Sprawiedliwość oraz formacja Jarosława Gowina doszły do porozumienia w sprawie wyborów prezydenckich. Wynika z
  • Odpowiedz
@vito2012: Jedziesz skryptem Budki.
Sasin drukował, bo wiedzieli, że PKW nie da rady a, trolling Grodzkiego i wzniecanie paniki śmiercionośnymi wyborami był gwoździem do trumny.
Potem pieprzenie, że nie wymieniamy naszej cudownej kandydatki, po czym od razu wymiana i zbieranie nowych podpisów. Obłuda i wstyd. Ludzie godni pogardy odebrali wielu z nas prawo do głosowania.
  • Odpowiedz
Sasin drukował, bo wiedzieli, że PKW nie da rady a, trolling Grodzkiego i wzniecanie paniki śmiercionośnymi wyborami był gwoździem do trumny.

@Artp00p2:
Podstawowe pytanie, jakim prawem Sasin drukował,
każdy punkt konstytucji dotyczący wyborów zostałby złamany
kolejne pytanie dlaczego wyborami zajmuje się minister, a nie PKW do tego
  • Odpowiedz
@vito2012: Kiedy piszesz, że wybory korespondencyjne nie są tajne, to nawet nie chce mi się reszty tego bełkotu rozbijać.
Jedziesz skryptami z konferencji Budki i aż dziwne, że nie dorzuciłeś niczego o kopertach zagłady, bo to był motyw przewodni.
Jedynym sposobem jaki uznajesz byłoby przeciąganie stanów nadzwyczajnych, do momentu aż KO wyrówna różnicę w %.
  • Odpowiedz
@Artp00p2: on jedzie polskim prawem a nie jakimś skryptem. PiS w sprawie wyborów postępuje nielegalnie, a Ty im to legitymizujesz, "bo Peło!". Tak niezbyt merytorycznie, bo merytprycznosc i prawda nie są po Twojej stronie.
  • Odpowiedz
Sasin to debil, a Nowak to złodziej.

Przypomnij, ZA CO ON TEN ZEGAREK DOSTAŁ?

Bojówka PO liczy na pamięć złotej ry

@fujiyama: człowieku porównujesz zegarek, ośmiorniczki łącznie za 10tys zł do 68mln wywalonych w błoto, kolejne miliony na Macierewicza i jego "ekspertów"?

Jeśli ktoś z PO (lub innej partii) złamał prawo, dlaczego nie siedzi, dlaczego nie postawiono zarzutów, PIS ma pełnię władzy w czym problem.
  • Odpowiedz
Kiedy piszesz, że wybory korespondencyjne nie są tajne, to nawet nie chce mi się reszty tego bełkotu rozbijać.

@Artp00p2: świetnie, mój pesel i moje dane wraz z moim poparciem, nie masz nad tym kontroli. w wyborach

Przypomnę, tak napisali ustawę o głosowaniu, że miesiące by trwało liczenie głosów. Było udowodnione....

z mojej strony Eot,
  • Odpowiedz