Aktywne Wpisy
Gumez +603
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

Knaga_powrot +23
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Artp00p2: Propaganda widać jest mistrzowska, mniej niż miesiąc, a już pisowcy łykają, że wina Grodzkiego z senatu.
1. kto się postawił, że nie podpisze wyborów 10.05 (ten od kręgosłupa?)
2. dwaj zwykli posłowie podpisali porozumienie
"....W środę Prawo i Sprawiedliwość oraz formacja Jarosława Gowina doszły do porozumienia w sprawie wyborów prezydenckich. Wynika z
Sasin drukował, bo wiedzieli, że PKW nie da rady a, trolling Grodzkiego i wzniecanie paniki śmiercionośnymi wyborami był gwoździem do trumny.
Potem pieprzenie, że nie wymieniamy naszej cudownej kandydatki, po czym od razu wymiana i zbieranie nowych podpisów. Obłuda i wstyd. Ludzie godni pogardy odebrali wielu z nas prawo do głosowania.
@Artp00p2:
Podstawowe pytanie, jakim prawem Sasin drukował,
każdy punkt konstytucji dotyczący wyborów zostałby złamany
kolejne pytanie dlaczego wyborami zajmuje się minister, a nie PKW do tego
Jedziesz skryptami z konferencji Budki i aż dziwne, że nie dorzuciłeś niczego o kopertach zagłady, bo to był motyw przewodni.
Jedynym sposobem jaki uznajesz byłoby przeciąganie stanów nadzwyczajnych, do momentu aż KO wyrówna różnicę w %.
Przypomnij, ZA CO ON TEN ZEGAREK DOSTAŁ?
Bojówka PO liczy na pamięć złotej rybki.
Tfu.
@fujiyama: człowieku porównujesz zegarek, ośmiorniczki łącznie za 10tys zł do 68mln wywalonych w błoto, kolejne miliony na Macierewicza i jego "ekspertów"?
Jeśli ktoś z PO (lub innej partii) złamał prawo, dlaczego nie siedzi, dlaczego nie postawiono zarzutów, PIS ma pełnię władzy w czym problem.
@Artp00p2: świetnie, mój pesel i moje dane wraz z moim poparciem, nie masz nad tym kontroli. w wyborach
Przypomnę, tak napisali ustawę o głosowaniu, że miesiące by trwało liczenie głosów. Było udowodnione....
z mojej strony Eot,