Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +76
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
mev3 +73
Moja była jest wyjątkowo p----------a, z resztą jak jej mamunia i siostrunia.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Musze zapierdzielać prawie 5h autem do Leeds na lotnisko. Dlaczego?
Coż syn lvl 8 mieszka ze mna i wiadomo chodzi do szkoły. Wysłaliśmy go do dziadków na msc wakacji.
Ja opłacam i ogarniam jedna stronę , ona druga.
No i powrót ogarnęła piękny, mieszkam w Bristolu to mam kilka lotnisk dookoła , tak do 2,5 h w jedna mańke.
Ale przecież z Warszawy to tylko do Leeds.
Chłopców trzeba uczyć wszystkiego. Dziewczynek, to już nie. One nie muszą niczego umieć.
A ja zaproponuje:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Xtreme2007: a to świetne podsumowanie ogółem, #bekazrozowychpaskow one w wieku 25 lat nie potrafią nawet na zakup mieszkania zarobić ... co za niezaradne miernoty
No i są teraz moimi przełożonymi k---a mać
@JestemPrzegrany: A spierdony umieją? Pomijając te wysrane z d--y historie w których mirek w wieku 22 lat ma na koncie odłożone 80k albo mieszka z różową w kupionym przez niego mieszkaniu za gotówke i on zarabia 10k a ona 2, to chciałbym zaznaczyć że takie
@windows95: Umieją
@windows95: xDDD wy serio macie jakąś mentalność biedaka i musicie być naprawdę nisko skoro 80k oszczędności w wieku 22 lat to jest dla was jakiś kosmos i coś na tyle absurdalnego że sugerujesz że mogą osiągnąć to nieliczni ...
Co za nieudacznicy ...
To jest niecałe 20k dolarów xDDD ja pyerdole jak to opowiem mojemu cumplowi z USA to sie chyba