Wpis z mikrobloga

Marzy mi się jakaś drama z gonciarzem w roli głównej. Chciałbym żeby jego nadmuchane do granic możliwości ego zostało #!$%@? w drobny mak przez kogoś w stylu #idubbbz xD Gość na serio mówi o sobie 'artysta' tylko dlatego że pajacował przed kamerą, bawił się laserami i neonami. W dodatku celebruje w ten sposób swój milion subskrypcji zarzekając się wcześniej że ten milion nie ma dla niego znaczenia XD Mam wrażenie że zadaje się z ludźmi którzy mu tylko ciągle przytakują. Przydałby mu się ktoś w życiu kto dobitnie pokaże mu jego #!$%@?. Ostatecznie myślę że w końcu dojdzie do takiej grubej dramy jeśli nikt wcześniej go nie ogarnie.
#gonciarz #youtube
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mando_: Bo nie mają znaczenia suby. Po pierwsze yt'b nigdy nie liczył martwych kont od używanych więc te suby w liczbach są luja warte. A co się liczy? Oglądalność i możliwość opchnięcia widzom kontentu. Z drugiej strony Gonciarz robi dobry kontent przynajmniej z tego co jest do wyboru z polskiego yt'ba więc serdeczne #!$%@?. Po trzecie zaliczył już imbę.
  • Odpowiedz
  • 3
@Arthaniel Nie przeszkadza mi jego sukces, myślę że dużo osiągnął, chodzi mi o to że ten sukces zrobił z niego zadufanego w sobie #!$%@?, o którym nie powiedziałbym że można go prywatnie lubić
  • Odpowiedz
  • 1
@SarahC Pewnie że oglądalności mu nie brakuje i w sumie też myśle że ogólnie robi dobry content tylko że sobie z tym wszystkim nie radzi, uważa się za wielkiego artystę, a ja np myślę że bardzo stara się być tym artystą i chce nim być, ale średnio mu to wychodzi xD
  • Odpowiedz
@Mando_: Myślę, że w polskim myśleniu to się tak trochę wszystko idolizuje, nakłada jakieś takie pudry. A artyści często za życia byli biedni, chorzy, często im coś nie wychodziło nie mówi się o tym, że przywalili sobie mikrofonem w zęby tak jak np Miyavi. To są ludzie, którzy robią to co lubią i są ciekawi do oglądania. Ot cała filozofia. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mando_: w stylu idubbz, czyli kto? Polskie commentary jebiące kontent z zagranicznych kanałów, to bieda na potęgę, w jaki sposób skomentowanie jego twórczości przez randoma z internetu miałoby cokolwiek zmienić. Zresztą aktualnie zagraniczne commentary to też tylko moralizatorskie orbitowanie wokół najprostszych tematów i obieranie najłatwiejszych celów
  • Odpowiedz
  • 0
@MemeFairy Najbardziej nadawałby się do tego gargamel, tylko że się chyba kumplują, ale rzeczywiście brakuje takich ludzi na polskim youtubie także jest duże pole do popisu dla nowych ludzi którzy robiliby dobre commentary
  • Odpowiedz
że można go prywatnie lubić

@Mando_ ale skad ty możesz o tym wiedziec XD na tym polega marketing. Jesli nie wiesz o co chodzi, a nie wiesz- przyjrzyj sie sylwetce Conora McGregora. Koles dosadnie pokazał jak za pomocą sztucznego wizerunku zarabiać na ludziach twojego pokroju którzy sami mu robią promocje.

Gonciarz jakby nie patrzec dobrze sie promuje, taka prawda. Wlasciwie nie widzialem hejtu na niego poza wykopem
  • Odpowiedz
  • 0
@richardmanson A niech sobie na mnie zarabia, osobiście nie wydałem na niego złotówki, tylko swój czas. Jeśli jest to wykreowany wizerunek to rzeczywiście działa tylko musi się liczyć z tym że nie zawsze będzie to pozytywna popularność.
  • Odpowiedz
@Mando_: gargamel akurat strasznie powierzchownie komentowal i #!$%@? sie do zdan wyrwanych z kontekstu. Chyba, ze teraz cos sie zmienilo. Zreszta pojedynek przegrywow nie bylby jakos wybitnie ciekawy
  • Odpowiedz