Aktywne Wpisy
black_coffe +2
Tusk powinien:
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
A #tinder to z kolei znacznie wyższy poziom różowych ( i to zarówno w kwestii atrakcyjności fizycznej jak i ynteligencji ), ale i wymagania dziewczyny mają #!$%@? w kosmos, więc jest znacznie trudniej. Ehhhhhh...
#seks #zwiazki #rozowepaski
@marcin-kolecki: Ja przy tępej dziewczynie nawet nie będę miał skojarzeń seksualnych, bo to mnie po prostu odrzuca. Seks mnie rajcuje bo to relacja międzyludzka, a nie dlatego, że mogę włożyć penisa w ciepłe mięso.
@NoMercyIncluded: chyba że ktoś lubi na tyle kosza (✌ ゚ ∀ ゚)☞
jak jest o czym gadać to jaka różnica czy żartujecie o goleniu Bartku czy reklamie ¯\_(ツ)_/¯ ale mega mnie podnieca jak wyjdzie z gadania że laska ogarnia coś skomplikowanego (chemia, biologia, prawo czy teoria