Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dran2: ja też tak robię ale chciałbym zacząć zamawiać w jednym miejscu... Może uda się jakiś rabat nabić z kartą stałego klienta. A tak serio miałem różne historie i szukam ogarniętego sprzedawcę z dużym asortymentem.
  • Odpowiedz
@chosenon3: Centrum rowerowe to leci w kulki. Kiedyś przysłali mi pedały z blokami bez śrub. Walczyłem o dosłanie mi śrub za 15 zł, ale woleli przysłać kuriera który odebrał wadliwy produkt, a potem kolejnego. Trwało to ponad 2 tygodnie.

Ostatnio szukałem kasku dla córki i niestety szukany kolor był tylko w CR więc uznałem że zaryzykuje. Zamówiłem a oni mi przysyłają maila, że realizacja 5-30 dni roboczych bo nie mają
  • Odpowiedz
@sosna119: Oj to musisz mieć pecha. Zostawiłem w tym sklepie naprawdę sporo pieniędzy i nigdy nie miałem żadnej przygody z nimi. Zwroty wysyłki wymiany, czas dostaw, zgodność z opisem, obsługa kompetentna. Wszystko jak w zegarku. Dziś odebrałem rękawiczki zamówione przed wczoraj po godzinie 15. Dla mnie to jest top sklep z gratami do rowerów.
  • Odpowiedz
@chosenon3: Potwierdzam, Centrum rowerowe jest bardzo si - przynajmniej dopóki chcemy im oddać nasze pieniądze, a wbrew pozorom w rowerowym światku nie brakuje sklepów, które robią problemy nie tylko ze zwrotami, ale i zakupami ;d
  • Odpowiedz