Aktywne Wpisy
zackson +12
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
duzy_krotki +644
Polska to piękny kraj.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
- A bo byłeś zbyt nachalny.
- A bo byłeś za mało stanowczy.
- A bo powiedziałeś, że nie lubisz sportu, a ja ćwiczę.
- A bo byłeś taki sztywny.
- A bo się nudziłam.
- A bo nie powiedziałeś żadnego żartu.
- A bo twój żart był niesmaczny.
- A bo wspomniałeś o byłej.
- A bo powiedziałeś że wolałbyś nie mieć w domu zwierząt.
- A bo zacząłeś mówić o polityce.
- A bo za dużo mówiłeś.
- A bo za mało mówiłeś.
I tak dalej. Zasadniczo DETAL zachowania, jedno zdanie za dużo lub za mało może wszystko skreślić. Nie trzeba wcale spektakularnie s--------ć, żeby nie było kolejnej randki. 95% pójdzie dobrze, ale 5% źle, no to koniec... bo o 5% za mało!
Mężczyzna raczej ocenia ogólnie, jeżeli skończy znajomość to z bardzo poważnego powodu. Np jakaś wyraźna niezgodność co do planów czy poglądów. A różowe? Eh...
#logikarozowychpaskow #przegryw #randkujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
To nie detale.
- nachalny niebieski to spory problem, bo to stuleje z wykopu
- sport, zwierzęta, jesli się kłóci styl życia - to szkoda czasu. Nie ćwiczy i nie lubi zwierząt, czyli len i psychopata.
- nie wspominaj o bylych bez powodu, a na 1 randce wcale, świadczy to o nierozwiązanych sprawach
- niesmaczne żarty - żadna nie lubi obleśnych
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do ostatniego stwierdzenia to niekoniecznie - u mnie z jedną było wszystko w porządku, ale po 2 randce stwierdziłem że mi się nie podoba i nie spodoba.