Wpis z mikrobloga

Istnieją leki na alergie.. I lekarze którzy się tym zajmują. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Eskeel: leczę się od urodzenia... w piątek skusiłam się wyjść na grilla, cała sobota totalny alergiczny zjazd mimo podwójnych dawek leków ¯\(ツ)_/¯ leki nie leczą tylko łagodzą objawy alergii ¯\(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Eskeel: miałam już odczulanie i planuje kolejne, ale z odczulaniem to też loteria, raz zadziała raz nie, a raz tylko złagodzi.. no i na wszystko na raz odczulić się nie da ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@marcellz: polecam odczulanie. Trochę to trwało ale pomogło. Kiedyś woda z nosa, kichanie co chwila, załzawione i swędzące oczy, duszności, codzienne rozdrażnienie i zmęczenie, często objawy grypowe. Teraz na wiosnę czasem kichnę, czasem zaswędzą mnie oczy ale mogę powiedzieć, że wiosna mi nie doskwiera prawie w ogóle. A najważniejsze jest to, że efekty poczułem po pierwszej zimie odczulania. Do dziś pamiętam jak pierwszy raz w życiu mogłem powąchać świeżo skoszoną
  • Odpowiedz
@Ghuleh ja teraz korzystam z Clatry i zajebiscie jest. Wcześniej był Aerius i było strasznie #!$%@?. Teraz mam jedynie lekko przytkany nos więc korzystam z nasometinu jeszcze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Eskeel: mogę potwierdzić że leki tylko łagodzą objawy, ja w tym okresie również biorę i wygląda to tylko trochę lepiej od zdjęcia
  • Odpowiedz
@stefan_1971: ja zaczynałem od kropli pod język i dały niesamowite efekty, po 3-4 latach niestety musiałem przestawić się na zastrzyki z powodów finansowych (krople były jakieś 5x droższe). Może nie na każdego to działa jak na mnie ale z doświadczenia wiem, że warto spróbować, szczególnie jak leki nie pomagają tak jak u mnie.
  • Odpowiedz