Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kurna mirki gdzie Ci wszyscy ludzie znajdują swoje drugie połówki?

Mam 21lat, wyjechałem kilkaset kilometrów od mojej wsi do miasta, pracuję w it, do #programista15k jeszcze mi daleko ale raczej sobie radzę w życiu, wygląd bez szału ale też tragedii nie ma. To tak dla nakreślenia, że nie siedzę na garnuszku rodziców bez żadnej pracy i tylko narzekam.

Próbowałem na tinderze wielokrotnie ale no nie da się z tymi tępymi laskami nawet pogadać, mam tam coś ponad 80 lajków pary pousuwałem jakiś czas temu no bo nie da się, tylko się #!$%@? jak konwersacja jest mocno jednostronna albo jak jakaś dziewczyna przestaje nagle odpisywać chociaż na prawdę dobrze się rozmawiało. Nie wiem, do klubów nie chodzę, w sumie to nawet nigdy nie byłem. W pracy też same starsze albo zajęte.

Nie zrozumcie mnie źle to nie jest tak, że MI SIĘ NALEŻY XD czy coś po prostu no fajnie byłoby mieć kogoś bliskiego, a nie jestem w stanie nawet nikogo poznać już nie mówiąc o jakimś związku. Zagadywanie losowych osób na mieście to już w ogóle jakaś abstrakcja dla mnie, takie to jakieś wszystko nienaturalne.

Myślałem żeby może spróbować szybkich randek, chociaż wątpię żebym był w stanie kogokolwiek zainteresować sobą przez te kilka minut, jestem raczej z tych którzy zyskują przy bliższym spotkaniu, a pierwsze wrażenie robią najgorzej jak się da XD

Chyba legendarny czarodziej będzie wbijany.

#gownowpis #rozowepaski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #przegryw #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ec96e5e49252042ed3980fa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Kurna mirki gdzie Ci wszyscy ludzie...

źródło: comment_15902699403lnhTgUYwXVeGc2KkutT8G.jpg

Pobierz
  • 16
główne miejsca to studia, praca (inne działy) i przez znajomych. Ja w zasadzie #!$%@?łem i póki co zostaje mi tylko paca, ale mam w dupie to.

25 lvl, i w sumie nigdy żadnego związku.
wy nie możecie poznać fajnych dziewczyn na #tinder a ja uważam, że nie ma tam fajnych facetów,

@analnypredator16cm: Każdy facet z jakim gadam mówi zawsze to samo, że dziewczyny się nie odzywają, albo odpowiadają zdawkowo nieangażując się w dyskusję. Pytanie, skąd u dziewczyn wnioski, że nie ma fajnych facetów? xD Czy dziewczyny podświadomie zawsze wybierają zjebów?
nie wiem,
korzystałam z tindera baaardzo dużo razy, co jakis czas robię sobie wielki come back.
uwazam sie za osobe, ktora ma duzo do powiedzenia, jakąś tam wiedze o swiecie tez mam. przychodzi co do czego mamy tego całego matcha na i co? i gówno. Faceci tez odpowiadają jednym słowem albo nie odpowiadają wcale. Chyba nie ma na to wszystko reguły, takie osobniki zdarzają się wszędzie niezależnie od płci.
@Pralko-suszarka: ja
OP: @analnypredator16cm:

wy nie możecie poznać fajnych dziewczyn na #tinder a ja uważam, że nie ma tam fajnych facetów,

wydaje mi sie ze jak ma sie kogos poznac to sie pozna i zadne wsadzanie se piorka w dupe nie pomoze

A ja wręcz przeciwnie, nie wierzę w żadne magiczne przeznaczenie, że nagle kogoś poznam poruszając się tylko na zasadzie praca - dom

@Seele:

Na wykopie. Napiszesz do dziesięciu różowych,
@AnonimoweMirkoWyznania:

Kurna mirki gdzie Ci wszyscy ludzie znajdują swoje drugie połówki

Znajomych warto mieć w miarę bardziej ekstrawertycznych od siebie. Jak zaczęłam się przyjaźnić z koleżanka z klasy, której zawsze wszędzie pełno, która ma pomysły, wyciąga na imprezy, pierwsza odzywa się do ludzi to mimo ze sama nie jestem nieśmiała nagle zaczęłam poznawać masę ludzi a kontakt był podtrzymywany, bo przyjaciółka ładuje akumulatory przy spotkaniach towarzyskich i sama je często inicjuje.