#anonimowemirkowyznania Kurna mirki gdzie Ci wszyscy ludzie znajdują swoje drugie połówki?
Mam 21lat, wyjechałem kilkaset kilometrów od mojej wsi do miasta, pracuję w it, do #programista15k jeszcze mi daleko ale raczej sobie radzę w życiu, wygląd bez szału ale też tragedii nie ma. To tak dla nakreślenia, że nie siedzę na garnuszku rodziców bez żadnej pracy i tylko narzekam.
Próbowałem na tinderze wielokrotnie ale no nie da się z tymi tępymi laskami nawet pogadać, mam tam coś ponad 80 lajków pary pousuwałem jakiś czas temu no bo nie da się, tylko się #!$%@? jak konwersacja jest mocno jednostronna albo jak jakaś dziewczyna przestaje nagle odpisywać chociaż na prawdę dobrze się rozmawiało. Nie wiem, do klubów nie chodzę, w sumie to nawet nigdy nie byłem. W pracy też same starsze albo zajęte.
Nie zrozumcie mnie źle to nie jest tak, że MI SIĘ NALEŻY XD czy coś po prostu no fajnie byłoby mieć kogoś bliskiego, a nie jestem w stanie nawet nikogo poznać już nie mówiąc o jakimś związku. Zagadywanie losowych osób na mieście to już w ogóle jakaś abstrakcja dla mnie, takie to jakieś wszystko nienaturalne.
Myślałem żeby może spróbować szybkich randek, chociaż wątpię żebym był w stanie kogokolwiek zainteresować sobą przez te kilka minut, jestem raczej z tych którzy zyskują przy bliższym spotkaniu, a pierwsze wrażenie robią najgorzej jak się da XD
wy nie możecie poznać fajnych dziewczyn na #tinder a ja uważam, że nie ma tam fajnych facetów, wydaje mi sie ze jak ma sie kogos poznac to sie pozna i zadne wsadzanie se piorka w dupe nie pomoze
@AnonimoweMirkoWyznania: Na wykopie. Napiszesz do dziesięciu różowych, czy chcą się ruchać i być może 9 doda na czarna, a ta jedna się zgodzi. Ewentualnie wszystkie dodadzą na czarno.
wy nie możecie poznać fajnych dziewczyn na #tinder a ja uważam, że nie ma tam fajnych facetów,
@analnypredator16cm: Każdy facet z jakim gadam mówi zawsze to samo, że dziewczyny się nie odzywają, albo odpowiadają zdawkowo nieangażując się w dyskusję. Pytanie, skąd u dziewczyn wnioski, że nie ma fajnych facetów? xD Czy dziewczyny podświadomie zawsze wybierają zjebów?
nie wiem, korzystałam z tindera baaardzo dużo razy, co jakis czas robię sobie wielki come back. uwazam sie za osobe, ktora ma duzo do powiedzenia, jakąś tam wiedze o swiecie tez mam. przychodzi co do czego mamy tego całego matcha na i co? i gówno. Faceci tez odpowiadają jednym słowem albo nie odpowiadają wcale. Chyba nie ma na to wszystko reguły, takie osobniki zdarzają się wszędzie niezależnie od płci. @Pralko-suszarka: ja
@AnonimoweMirkoWyznania Jedna poznalem na dworcu autobusowym, nastepna w pracy, inna na domowce. Zadne tindery... strata czasu. Znajonosci na doraznie bzykanie tylko na imprezach.
@AnonimoweMirkoWyznania: zastanówmy się logicznie... szybkie randki... kto na to chodzi xD ??? młody jesteś, jeszcze nic straconego trzeba po prostu mieć znajomych
Kurna mirki gdzie Ci wszyscy ludzie znajdują swoje drugie połówki
Znajomych warto mieć w miarę bardziej ekstrawertycznych od siebie. Jak zaczęłam się przyjaźnić z koleżanka z klasy, której zawsze wszędzie pełno, która ma pomysły, wyciąga na imprezy, pierwsza odzywa się do ludzi to mimo ze sama nie jestem nieśmiała nagle zaczęłam poznawać masę ludzi a kontakt był podtrzymywany, bo przyjaciółka ładuje akumulatory przy spotkaniach towarzyskich i sama je często inicjuje.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Najgorsze w znalezieniu nowej pracy jest moment kiedy już po 2 dniach wiesz że to był błąd. A jeszcze gorsze jest to że musisz w niej trochę pobyć bo przecież pieniądze z nieba nie lecą. #pracbaza
Kurna mirki gdzie Ci wszyscy ludzie znajdują swoje drugie połówki?
Mam 21lat, wyjechałem kilkaset kilometrów od mojej wsi do miasta, pracuję w it, do #programista15k jeszcze mi daleko ale raczej sobie radzę w życiu, wygląd bez szału ale też tragedii nie ma. To tak dla nakreślenia, że nie siedzę na garnuszku rodziców bez żadnej pracy i tylko narzekam.
Próbowałem na tinderze wielokrotnie ale no nie da się z tymi tępymi laskami nawet pogadać, mam tam coś ponad 80 lajków pary pousuwałem jakiś czas temu no bo nie da się, tylko się #!$%@? jak konwersacja jest mocno jednostronna albo jak jakaś dziewczyna przestaje nagle odpisywać chociaż na prawdę dobrze się rozmawiało. Nie wiem, do klubów nie chodzę, w sumie to nawet nigdy nie byłem. W pracy też same starsze albo zajęte.
Nie zrozumcie mnie źle to nie jest tak, że MI SIĘ NALEŻY XD czy coś po prostu no fajnie byłoby mieć kogoś bliskiego, a nie jestem w stanie nawet nikogo poznać już nie mówiąc o jakimś związku. Zagadywanie losowych osób na mieście to już w ogóle jakaś abstrakcja dla mnie, takie to jakieś wszystko nienaturalne.
Myślałem żeby może spróbować szybkich randek, chociaż wątpię żebym był w stanie kogokolwiek zainteresować sobą przez te kilka minut, jestem raczej z tych którzy zyskują przy bliższym spotkaniu, a pierwsze wrażenie robią najgorzej jak się da XD
Chyba legendarny czarodziej będzie wbijany.
#gownowpis #rozowepaski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #przegryw #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ec96e5e49252042ed3980fa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
25 lvl, i w sumie nigdy żadnego związku.
wydaje mi sie ze jak ma sie kogos poznac to sie pozna i zadne wsadzanie se piorka w dupe nie pomoze
@analnypredator16cm: Każdy facet z jakim gadam mówi zawsze to samo, że dziewczyny się nie odzywają, albo odpowiadają zdawkowo nieangażując się w dyskusję. Pytanie, skąd u dziewczyn wnioski, że nie ma fajnych facetów? xD Czy dziewczyny podświadomie zawsze wybierają zjebów?
korzystałam z tindera baaardzo dużo razy, co jakis czas robię sobie wielki come back.
uwazam sie za osobe, ktora ma duzo do powiedzenia, jakąś tam wiedze o swiecie tez mam. przychodzi co do czego mamy tego całego matcha na i co? i gówno. Faceci tez odpowiadają jednym słowem albo nie odpowiadają wcale. Chyba nie ma na to wszystko reguły, takie osobniki zdarzają się wszędzie niezależnie od płci.
@Pralko-suszarka: ja
wydaje mi sie ze jak ma sie kogos poznac to sie pozna i zadne wsadzanie se piorka w dupe nie pomoze
A ja wręcz przeciwnie, nie wierzę w żadne magiczne przeznaczenie, że nagle kogoś poznam poruszając się tylko na zasadzie praca - dom
@Seele:
kto na to chodzi xD ???
młody jesteś, jeszcze nic straconego
trzeba po prostu mieć znajomych
@Kotniepies: mam i nic mi to nigdy nie dało
@ChamDeLaCham: fajnie, tylko że to bardziej anomalia...Real jest dla mnie stratą czasu bo tam nic już nie ma
Znajomych warto mieć w miarę bardziej ekstrawertycznych od siebie. Jak zaczęłam się przyjaźnić z koleżanka z klasy, której zawsze wszędzie pełno, która ma pomysły, wyciąga na imprezy, pierwsza odzywa się do ludzi to mimo ze sama nie jestem nieśmiała nagle zaczęłam poznawać masę ludzi a kontakt był podtrzymywany, bo przyjaciółka ładuje akumulatory przy spotkaniach towarzyskich i sama je często inicjuje.