Wpis z mikrobloga

@vincent38: chodzi mi bardziej o jakies uszkodzenia wewnetrzne, czy box wytrzyma taka temperature :/ niby bede mial schowany pod odzieza termiczna ale mimo to troche mi by bylo szkoda fajeczki
  • Odpowiedz
Mireczki czy e-papieros moze mi sie uszkodzic jezeli bede go przechowywac w kieszeni bedac na chlodni gdzie jest temp ok -20 do -25 stopni?:D W moim przypadku mowa o boxie ze zdj ponizej :D

@CyCu1337: zalezy jak dlugo tam bedziesz, ale z moim nic a nic sie nie dzialo, jednak przy ciele nie ma -25
  • Odpowiedz
@CyCu1337: 8h w -25 pracujesz? tragedia, martw sie o swoje stawy a nie o epapierosa;) ja robilem na chlodni ale bylo od -4 do 0 a na - 25 wchodzilo sie na czas zrobienia tam jakiejs pracy roznie 10 -20 min
  • Odpowiedz
@paweucio: niby -25 ale nie odczuwalne az tak ;) generalnie nie planuje tam dlugiego pobytu, tak o zeby dorobic w trudnym okresie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Swoja droga masz jakies problemy ze stawami po pracy w niskich temperaturach?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@CyCu1337: zrzucałem towar z kontenerów pod namiot przy -15 przez 8h i box jak i akumulator są całkowicie sprawne, jedynie kilka pierwszych buchów trzeba było brac ostrożnie by się liquid ogrzał
  • Odpowiedz