Aktywne Wpisy
Janusz-Koriwniak +155
Szczerze dopiero w wieku 23 lat uswiadomilem sobie że właściwie 90 % zależy od tego w jakiej rodzinie jesteś. Moi koledzy pokończyli studia i teraz się zaczeła prawdziwa przewaga (mieszkanie, auto, wycieczki). Ja wynajmuje 8m2 z ukraincami za sciana.
#przegryw #wynajem #nieruchomosci #bieda
#przegryw #wynajem #nieruchomosci #bieda
DFWAFDS +157
#przegryw koliedzy wczoraj pisałem że uderze do julki z pracy i zapytam czy ze mną wyjdzie gdzieś sobie. Podszedłem do takiej jednej co wydaje się huopu sympatyczna. Zrobiłem tak jak napisał @K-S- i chciałem zaprosić na pizze.
Pytam, "co robisz w piatek po kołchozie, może pójdziemy na pizze i jakieś alko" a ona "ok, tylko nie w piątek tylko w sobote ma czas" i umówiony huop jest na sobote popołudniu. Coś za
Pytam, "co robisz w piatek po kołchozie, może pójdziemy na pizze i jakieś alko" a ona "ok, tylko nie w piątek tylko w sobote ma czas" i umówiony huop jest na sobote popołudniu. Coś za
#mtb #rower #nsbikes #trail
Nie skacze 10 metrowych dropów czy coś ale do szybkich zjazdów z niewielkimi dropamj rower idealny, kupowałeś przez wykop u SkwarSki czy samodzielnie?
Dzisiaj pierwszy raz przetestowałem go w terenie i się polubiliśmy, ale właśnie najsłabszym ogniwem jest amortyzator. W przyszłości pewnie też będę rozglądał się za jakimś rokszokiem.
Myślę, że do moich zastosowań ten model to strzał w 10 :)
W tym przedziale cenowym myślę, ze byl to super wybór
Aaaa nooo i ja jestem dosyć ciężki bo około 100 ważę wiec trochę mocniej dostaje amor