Wpis z mikrobloga

@infinityink: Na początku miałem lekki problem z korba, musiałem użyć kleju do gwintów bo ciagle się odkręcała podczas jeżdżenia, kilkukrotnie pchałem rower kilka km, po użyciu kleju wszystko Ok, zmieniłem sztuce na hydraulicznego rokszoka i jest super!
Nie skacze 10 metrowych dropów czy coś ale do szybkich zjazdów z niewielkimi dropamj rower idealny, kupowałeś przez wykop u SkwarSki czy samodzielnie?
@mchmjszk: Kupiłem samodzielnie.
Dzisiaj pierwszy raz przetestowałem go w terenie i się polubiliśmy, ale właśnie najsłabszym ogniwem jest amortyzator. W przyszłości pewnie też będę rozglądał się za jakimś rokszokiem.
Myślę, że do moich zastosowań ten model to strzał w 10 :)
@infinityink: Amor zostawiłem, chodzi mi o regulowana sztyce podsiodłowa, aczkolwiek gdybym chciał dalej inwestować w ten rower to tez wymieniał bym amor, ale i tak brak umiejętności na bardziej profesjonalny sprzęt :D
@mchmjszk: ah, zrozumiałem, że wymieniłeś amortyzator. Ja też nie posiadam takich umiejętności, żeby wykorzystać sprzęt w 100%. A jak się sprawuje ten amortyzator po dłuższym czasie, bo o niego najbardziej się obawiam? Jak się sprawuje na trasie, czy daje radę na trasach?
@infinityink: Jeżdżę tylko po lokalnych trasach, jest Ok, rower ma aktualnie rok i 3 miesiące, i wszystko działa zero wycieków czy czegoś podobnego
W tym przedziale cenowym myślę, ze byl to super wybór
Aaaa nooo i ja jestem dosyć ciężki bo około 100 ważę wiec trochę mocniej dostaje amor