Wpis z mikrobloga

@mackned: tyle ze nie chodzi o urode, a desperacje do zamoczenia i związku, facetom bardziej na tym zależy niż kobietom, więc facet sie skusi na cokolwiek. Gdyby tyle samo kobiet co facetów miało identyczny pociąg do ruchania (bo przeciez i związek = s--s codziennie) to byłyby takie same liczby. Brałyby co popadnie, a skoro jest takich kobiet mniej to mogą wybrzydzać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Jakikolwieklogin: Umawiam się teraz z laską 4/10 (nadrabia zaangażowaniem) i mówiła, że spała z 10 facetami, czyli realnie było to pewnie 15, i wybierała tylko tych którzy jej się bardzo podobali. Teraz pokaż mi faceta 4/10 który wybrzydzając miał tyle seksu xD Nawet korzystając z każdej bez wyjątku możliwej sytuacji do seksu nie nazbiera połowy tego.

Tak, wiem że sam się teraz przyczyniam do tego stanu rzeczy, bo jestem obiektywnie
  • Odpowiedz
Na tinder masz niby więcej facetów, ale tak naprawdę to jest 5x więcej do przewracania widłami, żeby dokopać się do siana, a potem znaleźć igłę ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Macie łatwiej, zaczynacie od siana, ale z drugiej strony połowa tego siana to siano premium

• Odpowiedz