Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

@Maudee: prawa. Ja jestem z czasów w których posiadanie kolorowego tv to było coś a komputery to było coś wyjątkowego z zagranicy (jestem z '82, więc nie aż tak dawno, ale chciałem nakreślić ramy że nie było to powszechne)
I tak: też mi uwiera przymus bycia cały czas z komórką, ale raczej już sobie nie wyobrażam sobie, żebym mógł wypuścić mojego syna w
Ktoś może umie mi odpowiedzieć czy to specjalnie ludzi nie chcieli uczuć czytać, czy bardziej chodziło o małą dostępność książek?