Aktywne Wpisy

Lardor +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +41
pojechałem 'na szybko' do sklepu niedaleko kupić filtry do auta 'przed korkami' żeby mieć już i z głowy
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie

źródło: comment_1589929506LK8fsHQa5LimcMLoIPdzxf.jpg
Pobierz@niesamowite_: O blurwa to kiedy ty używałeś linuxa w ogóle?
A tearing to większy problem, który występuje również w windows. Ale nie chce już mi się dzisiaj z tobą pisać. Bo tu by trzeba było więcej napisać, a już mi się nie chce. Chcesz to próbuj, jak czegoś nie wiesz to pytaj najwyżej. Ja
@Linux_Zamiast_Windows: tydzień temu. linux dostał szanse a jako ze jej nie wykorzystal to bede siedział na windowsie ktory jest 100000x razy lepszy.
interesujące bo używam windowsa od czasu kiedy pojawił sie pierwszy komputer w domu czyli jakoś od 2001 roku i na ŻADNEJ wersji windowsa sie ten problem nie pojawił
To tak dla bezpieczeństwa dodaję bo z mojej narracji wyżej mogło to wyglądać trochę jakbym się nie zgadzał albo krytykował poglądy i punkt widzenia :p
Zresztą mi i tak się najlepiej na macOS pracuje w zasadzie XD to tak mogę skończyć dyskusje bo
korzystajcie z linuxa, będą gry na
To byłoby piękne...
Nieliczni już wiedzą nie. I to jest cała bajka, że linux jest lepsze, ale ma przesprane. Bo amebki spierają ten shit/
I nic nie poradzisz to jest tak jak byś chciał przekonać pisorów żeby że 500 + to 2000 -
No ale zobaczymy.
źródło: comment_1590000054VRPb2Ssiqfz2bFDHTNc2ru.jpg
Pobierz