Takie trochę #chwalesie i #pokazmorde. Jakiś czas temu ubzdurałam sobie, że z #wroclaw pojadę rowerem nad morze. Wyniki na #rowerowywroclaw napawały mnie optymizmem mocno. Celem był Hel a rower to #mtb. Totalnie nikt nie wierzył w to, że dam radę. Po 3.5 dniach jazdy, razem z kumplem jestem. Wita mnie plaża w #gdansk, przez kontuzje nie dam rady jechać dalej, ale to chyba i tak spoko osiągniecie. 486 km, i mój szczęśliwy ryjek! Pamiętajcie, że ograniczenia są głównie w głowie!
@Kaarlo: Super, gratuluje! A jak palce u rąk? Jeżdżąc kilka razy do roku po max 100-120 rzuciłem się kiedyś na 300 jednego dnia na mtb. Poszło dobrze, ale przez kilka tygodni miałem problem z czuciem w 2 najmniejszych palcach u obu rąk.
@lubieswiezebuleczki: Jeśli zrobiłeś 250 km jednego dnia to i 400 powinieneś na kolarce dać rady. Próbuj :)
Jak się pedałowało no tym mtb ? Pytam poważnie, bo jestem właśnie przed wyborem rowerka dla córki (4 w jej karierze cyklisty). Pedały nie odpadły po 20km ? Jak piasta i łańcuch ?
#wybory #bekazpisu Wiecie dlaczego lubię Gertycha? Bo kocha Polskę. I dlatego, że 16 lat temu obnażył obłudę Kurskiego, który jest odpowiedzialny za obecna propagande TVP, jak i całego PiSu. Ten film to najlepsze, co mogą zobaczyć młodzi wyborcy opozycji, bo PiS młodych wyborców nie ma.
A jak palce u rąk? Jeżdżąc kilka razy do roku po max 100-120 rzuciłem się kiedyś na 300 jednego dnia na mtb. Poszło dobrze, ale przez kilka tygodni miałem problem z czuciem w 2 najmniejszych palcach u obu rąk.
@lubieswiezebuleczki: Jeśli zrobiłeś 250 km jednego dnia to i 400 powinieneś na kolarce dać rady. Próbuj :)
@SzemranyInkub: Może dlatego, że tak jakby trochę z górki?
@SzemranyInkub: cytując klasyka "Dziecko dwóch pedałów" :D
Komentarz usunięty przez moderatora