Wpis z mikrobloga

No nie wiem, jeśli facet bez doświadczenia bierze na stałą partnerkę laskę, która ma te doświadczenie spore, to trochę mi to śmierdzi. Nie dziwię się, że przegrywy chcą dziewice, bo przed pierwszą partnerką też chciałem. To normalne, szczególnie, że jest strach przed ośmieszeniem, bo bycie prawikiem jest piętnowane społecznie.

@hell_awaits: to jest podejście niepokojące a nie normalne. Mój niebieski był prawikiem gdy się poznawaliśmy i to w sumie ja go
  • Odpowiedz
@Kowixx: Źle użyty mem, bo na pierwszym jest soy boy lub simp, czyli własnie taki kuk co zgodziłby się na to żeby jego żona chodziła na randki z innymi xD
  • Odpowiedz
Więc tym bardziej nie rozumiem po co rozniecać ten strach przed pierwszymi razami

@PannaYa: rzecz w tym, że tzw. przegrywy to są zwykle ludzie z całym workiem kompleksów

no możesz nie rozumieć

@Shatter: a ściślej - nie uważam, żeby odkrywanie razem od zera tej płaszczyzny było czymś bardziej wartościowym niż spotkanie się jako ludzie jakoś tam doświadczeni i wymieniane się doświadczeniami. I bynajmniej nie jest to podejście odosobnione, dalece nie każdemu
  • Odpowiedz
rzecz w tym, że tzw. przegrywy to są zwykle ludzie z całym workiem kompleksów

@tak_ze_ten: sama z nimi kiedyś walczyłam i (jak i z fobią społeczną) i, z perspektywy czasu, cieszę się, że nie trafiłam na ten portal bo bym pewnie w tym stanie utkwiła po dziś dzień.
  • Odpowiedz
to jest podejście niepokojące a nie normalne. Mój niebieski był prawikiem gdy się poznawaliśmy i to w sumie ja go trochę w ten świat wprowadziłam, co nie zmienia faktu, że aktualnie jest facetem, który był i jest najlepszy w te klocki. Z prostej przyczyny- nie narobił sobie kompleksów głupimi rozważaniami i ma sporo empatii by być w tym dobrym, a to czy umiał czy nie to żadnego znaczenia nie miało i nie
  • Odpowiedz
posty ludzi, którzy rzeczywiście szukają pomocy i opisują swoje problemy są wyśmiewane

@Zelber: dlatego, że większość kobiet nie odpowiada na te posty (np. @Kowixx, którą wołałem wielokrotnie), a przegrywy nie są w stanie pomóc, bo sami są w tej sytuacji. Normików natomiast to nie obchodzi.
  • Odpowiedz
@Kowixx: Czytam co tu piszecie i każdy chce komuś włożyć w głowę jakieś prawdy objawione. Moja żona straciła ze mną dziewictwo a przed nią miałem już partnerki seksualne. Jeśli już miałbym porównywać to najlepiej mi z żoną. Do tego dochodzi chęć dopasowania między dwojgiem, ale to już inna sprawa jakie kto ma priorytety w związkach. Jest też jeszcze więź i wiele innych sfer, na pewno nie mogę powiedzieć o żonie
  • Odpowiedz