@JanDzbanPL: niezapomniane chwile wfu, kiedy sebiastiany z klasy grożą ci pobiciem bo nie potrafisz grać w nogę. musisz uciekać z lekcji by schować się w szkolnym kiblu aby unikać tego terroru i w ciszy uświadamiać se że jutro nie będzie wcale lepiej a te 3 lata gimnazjum będą trwały wieczność. ahhhh pewnie na starość z uśmiechem będę wspominał nastoletnie czasy młodości
@JanDzbanPL: z 8lat temu wszyscy ze mnie mieli bekę, bo w sumie byłem najbardziej wysportowany z obu klas które były łączone na wfie a nigdy nie ćwiczyłem wymyślając jakieś dziwne historie. Prawda była taka, ze namiętnie oglądałem kanał wk i wyrywkowo w poradniku jak nabrać masy będąc ektomorfikiem chyba owca mówił, żeby ograniczyć aktywność poza treningiem a wziąłem sobie to mocno do serca XD Skończyło się na tym, ze poza
@Pan_od_komputerow: takich jak ty ustawiałem zawsze w jednym miejscu na boisku i zabraniałem mu się stamtąd ruszać. Zazwyczaj gdzieś niedaleko bramki rywala, raz że taki nie przeszkadzał, a dwa że czasami piłka odbiła się od delikwenta jak od deski i nawet jakas bramkę strzelił
@JanDzbanPL: wf w polskich gimnazjach to porazka. Grupa agresywnych szympansów przy aplauzie samic gania za kawalkiem szmaty jak jakieś psy. Grupa nabuzowana hormonami. Podaj piłkę nie temu co trzeba, to ci pokażą kto jest twoim panem. Wszystko przy wsparciu wuefisty, ktory jeszcze 15 lat temu nalezal do takiej samej grupy małp. Tako rzecze zaratrusta
@Pan_od_komputerow: O kurde to faktycznie współczuje ci. U mnie to nie było tak zle, wybierali mnie jako ostatniego zazwyczaj i tylko mówili, abym siedział na obronie i nie przeszkadzał
@nieprawdopodobnainterwencja: To nie raczej byla kwestia tego ze posiadanie mnie w druzynie to jak nie posiadanie zawodnika bo w sumie zawsze mialem gdzies to co sie dzieje i sredni przykladalem uwage ze pilka do mnie leci i ja juz ja odbijalem to w losowym kierunku
@rocky93: Nie wiem. Wydaje mi sie ze to kwestia tego ze to byl wf i szkola. Bo ze znajomymi to lubilem sobie w
musisz uciekać z lekcji by schować się w szkolnym kiblu aby unikać tego terroru i w ciszy uświadamiać se że jutro nie będzie wcale lepiej a te 3 lata gimnazjum będą trwały wieczność. ahhhh pewnie na starość z uśmiechem będę wspominał nastoletnie czasy młodości
Tako rzecze zaratrusta
@rocky93: Nie wiem. Wydaje mi sie ze to kwestia tego ze to byl wf i szkola. Bo ze znajomymi to lubilem sobie w