@azbestowy_zolnierzyk: Smutne, ale prawdziwe, teraz raptem co któryś odcinek jestem w stanie obejrzeć cały, a nie na raty. Moim zdaniem kanał który za bardzo poszedł w ładną otoczkę, mniej w merytorykę.
@hpiotrekh: po dwóch pierwszych odcinkach też odsubowałem ale wyskoczył mi dzisiaj ten film na głównej i zgniłem z tej miniaturki nie spodziewałem się że pójdzie w aż takie raczysko
@azbestowy_zolnierzyk: zjazd zrobił gościu przez wprowadzanie "humorystycznego" wątku, który zabawny wcale nie jest. A jeżeli masz na myśli tylko ten odcinek, to wcale taki zły nie jest. Aczkolwiek drażniące jest wprowadzanie do odcinka postaci jakiegoś wujka, dziadka czy czegoś co miało być śmieszne...
@zarazstadpojde: żeżuncyjny segment humorystyczny i rakowe miniaturki to swoją drogą.Największy problem jest taki, że kiedyś było w tym dużo więcej treści i w filmach w miarę potrafił wyczerpać temat. Polimaty2 to gadanie o niczym rzucenie kilku ciekawostek. bardziej to wygląda jak trochę bardziej rozbudowany kanał typu top 10 ciekawostek.
@azbestowy_zolnierzyk: no ja go oglądam praktycznie od początku i z tego co pamiętam, to tak, faktycznie był taki okres, gdzie stawiał bardzo bardzo bardzo na merytorykę, ale i niektóre żarty z początków jego kanału uznałbyś dzisiaj za żenujące
@WedrowiecAtte: No tak ale wtedy to był tylko zazwyczaj jeden rzucony żarcik w filmie. Teraz to stały segment, który zajmuje znaczną część całego filmu
@azbestowy_zolnierzyk z tego co sam Kotarski w rozmowie z Karolem Paciorkiem powiedział że według badań forma polimaty2 dużo bardziej się podoba od pierwszych polimatow.
@zarazstadpojde: te elementy typu wujek ładek, itd. są żenujące, ale jeśli chodzi o treści też widać zjazd. Kiedyś jego filmiki były napakowane informacjami i ciekawostkami. Wymienienie 7 brudniejszych niż sedes rzeczy zajęłoby normalnie z minutę, a przez to pierdzielenie o dupie maryny rozwleka to na 15 minut.
@azbestowy_zolnierzyk tłumaczył to gdzieś, być może u paciorka. Zmiana byla celowa żeby zdobyć większe zasięgi i ogladanlosc. Wystarczy spojrzeć na liczby co się klika. Śledził rynek yt i podjął decyzję + wypalenie po paru latach nagrywania wciąż w ten sam sposób. Ale zgadzam się w pleni że slabe te nowe polimaty są pod względem tych "śmiesznych" wujków.
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
#youtube #polimaty #rakcontent
źródło: comment_1589719027VIN3fI2eVFnwo3mRYVbzse.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
przeciez to ogladaja dzieci xD
a jak chcesz na powaznie to
kupsz pan ksiomszke