Aktywne Wpisy
BoroPrimorac +8
nicspecjalnego +42
Chów klatkowy Polaka.
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
Mieszkanie przerobione na 25 (!) pokoi o wielkości 3 mkw za jedyne 1400 zł/msc.
Zdjęcia w komentarzach - chyba mamy rekordzistę proszę Państwa ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#patodeweloperka #nieruchomosci #patologiazmiasta #kurnik
jakiś czas temu ubzduralo mi sie ze chce #bycjakmetaxy na #rower i powstał taki o to wpis :
https://www.wykop.pl/wpis/45957673/mirki-mirki-mirki-tak-do-was-z-pytaniem-moze-bardz/
Jak zwykle pomogliscie ( pozwole sobie zawołać Was) i dzięki Wam zrozumiałem że tak naprawdę nic nie rozumiem o trenowaniu:)
Trochę od tego czasu sie zmienilo, więc pisze takie male #chwalesie
Ze zmian : zacząlem wspolprace z trenerem ktory dba o to bym "nie udawał na trenażerze" :)
wspólnie określiliśmy realne cele - 200km <8h w tym roku a za rok/dwa jakieś maratony rzedu 300-500km.
co najważniejsze? wyznaczylismy poprawnie strefy tętna. i tak mieliscie racje - 75% " treningu " spedzalem w strefie regeneracyjnej :) a moje mocne interwaly w s5 ledwo sięgały strefy tempa s3.
postępy są zauważalne :) dzisiaj miałem test podczas ktorego zaliczyłem pierwszy kamień milowy 50km < 2h. udało mi się wykręcic 1:49:30.
Nie jest to nawet sredni wynik ale i tak jestem zadowolony, rok temu moglem pomazyc bu na 50km zejsc ponizej 2:20 :)
kolejny kamien milowy na mojej drodze to 100km < 4h juz za 2 miesiące :)
a Więc dziękuje Wam drogie mirki :
@WuERA
@Im_from_alaska
@Adwokat_Boga
@michnic
bo to dzięki Wam nie straciłem zapału przez brak rezultatow i postępow, a zyskałem kopa i motywacje :)
a na obrazku dzisiejszy test uwzględniający rozgrzewke, odpoczynek, test i schlodzenie :)
Nic specjalnego, ale jest to mega postęp:)
Komentarz usunięty przez autora
szanuję i życzę dalszego rozwoju
dzięki:)
wiem - też kompletnie tego nie rozumiem :)