Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tryggvason: Tęsknię za takim polskim kebsikiem z suróweczką i warzywami na bogato (,)

Pewnie już dostawałeś takie pytania, ale nie śledzę twoich wszystkich wpisów od A do Z, stąd - jak wygląda twoja służba? Ile na łajbie, ile na lądzie? Zapewniają ci dojazd do domu, gdy np. wolne wypada w jakimś Kapsztadzie? Później z kolei jak z dojazdem do portu, z którego wypływasz?
  • Odpowiedz
@Tryggvason: Robi sobie sama czy u kosmetyczki? Bo jeśli sama, to mogłabym prosić o kolor podkładowi? Szukam takiego ładnego różu do babyboomera właśnie :p
  • Odpowiedz
  • 1
@promateosz: dojazd na statek busem jeśli podmiana gdzieś niedaleko, a jeśli nie to busem na lotnisko i samolotem. Tak samo gdy wracam do domu. Teraz podmianę miałem w Szczecinie bo tam
zdawaliśmy paliwo od ruskich i od razu nas podmienili. W firmie, której teraz pracuje mam kontrakty 6/6 tygodni czyli tak akurat. Pływałem tez w takich gdzie byłem nawet pół roku na statku, a w domu 2-3 miesiące - nie polecam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tryggvason: I jeszcze na koniec - jakie są wymagania, żeby zostać kukiem? Doświadczenie w zawodzie z pewnością, a jak z językami? Referencje od poprzednich pracodawców są konieczne?
  • Odpowiedz