Aktywne Wpisy
Potworek69 +5
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
Virgin Bury machał jakimś świstkiem gdy przypadkowo był zgarnięty i najważniejsze było dla niego zawołanie mediów na wywiad. Szanuję, ale...
Chad Braun z policją się napieprzał, nie dał aresztować, a przedsiębiorców bronił własnym ciałem. Potem dorwał megafon który mógł używać jako "przedłużenie ręki" w walce z policją ( ͡° ͜ʖ ͡°) i krzyczał im prosto w ryje że jest posłem i mają odejść, a resztę osób szybko mianował asystentami (w tym osoby trans, bo to dla niego zupełnie nieistotne, każdy obywatel jest ważny - o co do dziś bóldupi TVP) - wtedy dotarło xDDD
#protest #warszawa #konfederacja #polityka
@Volki: Mieszkam na zachodzie, jakoś nie widzę żeby ludzie chodzili nago po ulicy xD
@Volki: Aaa i to świadczy o tym że na zachodzie nie ma żadnych norm obyczajowych? Bo na niektórych paradach kilka osób było nago? xD
Skoro się zmieniają, to uznajesz, że można je modyfikować.
@Volki: Uważam że normy obyczajowe zmieniają się wraz ze społeczeństwem.
Nie, oni chcą po prostu zakazać pewnych rzeczy tłumacząc to "ochroną norm obyczajowych". W identyczny sposób działają na przykład muzułmanie.
Fajna ta wolność xD
@prawa_reka_sorosa Nie, po prostu rzeczami normalnymi. Homoseksualizm nie jest normalny - jest dewiacją.
https://sejmlog.pl/braun-chce-karac-za-homoseksualizm/
No jak się zmieni, to będzie ustalać normy prawne, które będą chronić sferę obyczajową.
Braun proponuje społeczeństwu taką ochronę, a ono zadecyduje czy taką chce.
Przecież sam piszesz, że nie chcesz, aby ludzie pokazywali genitalia na ulicy. A to przecież twój nazwany
Nie trawię Brauna, ale trzeba przyznać że na tamtym proteście był MVP. Ale i Bury się wstrzelił w moment dziejowy - zapadnie w pamięć jako symbol walki z reżymem. Zabawny fakt: nazwiska obu panów oznaczają kolor, do tego (prawie) ten sam - brązowy ;)
@Volki: On nie proponuje żadnej ochrony, on chce po prostu zakazać tego co mu się nie podoba.
@Volki: No nie chce i nawet popieram prawo które zakazuje takiego zachowania.
Nie ma to jednak nic wspólnego z pomysłami Brauna, który chce nam zakazać uprawiania seksu w domu¯\_(ツ)_/¯
https://www.wykop.pl/wpis/44467529/#comment-156971611
@Volki: Ostro to mało powiedziane. Odwaliło mu kompletnie.
Komentarz usunięty przez moderatora