Aktywne Wpisy
Potworek69 +5
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
Virgin Bury machał jakimś świstkiem gdy przypadkowo był zgarnięty i najważniejsze było dla niego zawołanie mediów na wywiad. Szanuję, ale...
Chad Braun z policją się napieprzał, nie dał aresztować, a przedsiębiorców bronił własnym ciałem. Potem dorwał megafon który mógł używać jako "przedłużenie ręki" w walce z policją ( ͡° ͜ʖ ͡°) i krzyczał im prosto w ryje że jest posłem i mają odejść, a resztę osób szybko mianował asystentami (w tym osoby trans, bo to dla niego zupełnie nieistotne, każdy obywatel jest ważny - o co do dziś bóldupi TVP) - wtedy dotarło xDDD
#protest #warszawa #konfederacja #polityka
@wojtas_mks: Bury został przepchnięty do radiowozu wraz z Markiem Jarockim, który organizował część protestów i miał zostać wywieziony. To właśnie go "trzyma" ręką przy radiowozie.
@Sayong: Jest, większość uwag do niego to kwestie prywatne, które nie mają wpływu na wolnościową działalność w Sejmie. Oczywiście konkurencja polityczna wykorzystuje je do swoich celów ¯\_(ツ)_/¯
Czasy Tuska...
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojtas_mks: nie, nie jest. To, że teraz #!$%@? fajny pozytywny szajs, nijak nie zmienia tego co mówił i jakie obrzydliwe poglądy wnosi do polityki ¯\(ツ)_/¯
@wojtas_mks: co za #!$%@?, dopiero co zapowiedział, że za jego rządów policja bedzie aresztowała lgbt
@Volki: Masz na myśli kooperacje pis z Rosją w celu podsłuchiwania najważniejszych osób w państwie godzących bezpośrednio w bezpieczeństwo państwa?
@Bomfastic: Te "obrzydliwe poglądy" to między innymi wolność obywatelska, wolność słowa, wolność do demonstracji ¯\(ツ)_/¯