Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +213
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +702
#kiciochpyta #ama #przegryw #wygryw #dziendobry #gownowpis
Ogólnie rzecz ujmując, jeśli przyjąć hipotezę, którą postawiła lekarz z Rzeszowa, to moja choroba mogła
Przeczytałem wszystko. Trzymaj się miras, pomodlilem się za Ciebie. To niebywałe jak życie może się zmienić w ciągu jednej chwili. Podziwiam twój zapał do życia. Uswiadamiasz, że trzeba cieszyć się z najprostszych rzeczy.
@zeek: 25
@jmuhha: tak, babcia miała raka trzustki z przerzutami do płuc
@korporacion: dziękuję
@przenikliwyumysl: co ćpałeś?
Normalnie funkcjonuje i dźwigam na siłce. Głowa do góry :)
Trzymaj się i nie daj się.
@lifapek: po przeszczepie planuję skonsultować swój przypadek z dr n. med Nowakiem z Krakowa, który jednocześnie jest hematologiem i specjalistą z zakresu tradycyjnej medycyny chińskiej. Być może zasugeruje akurat tego grzyba?