Aktywne Wpisy
xoxo900 +14
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
AK-Optyk-Warszawa +968
#warszawa #okulary #optyk
Z okazji otwarcia nowego punktu robimy #rozdajo
Salon Optyczny AK
ul.Łodygowa 24A Galeria Łodygowa
03-687 Warszawa
ROZDAJO :
Spośród osób plusujących wylosuję 10.05.2024 o godzinie 18:00 , jedną osobę, która :
Otrzyma za darmo okulary korekcyjne. Jeśli będzie potrzebne badanie wzroku również będzie ono wykonane u nas.
Oprawa do wyboru każda z naszego asortymentu.
Soczewki z tworzywa z powłoką antyrefleksyjną.
Index 1,5 lub 1,6, lub 1,67 w zależności od
Z okazji otwarcia nowego punktu robimy #rozdajo
Salon Optyczny AK
ul.Łodygowa 24A Galeria Łodygowa
03-687 Warszawa
ROZDAJO :
Spośród osób plusujących wylosuję 10.05.2024 o godzinie 18:00 , jedną osobę, która :
Otrzyma za darmo okulary korekcyjne. Jeśli będzie potrzebne badanie wzroku również będzie ono wykonane u nas.
Oprawa do wyboru każda z naszego asortymentu.
Soczewki z tworzywa z powłoką antyrefleksyjną.
Index 1,5 lub 1,6, lub 1,67 w zależności od
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#metal #doommetal #stoner #electricwizard
i tak właśnie wszedłem into stoner