Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
co ten saju tak słabo oglądany? izak 12k, pago 7k, pasha, pevor ponad 4k a saju trochę ponad 1k ( ͡ ͜ʖ ͡)

w ogole co się stało że już nie streanuje z easym i czemu easy nie streamuje? ta wiem, stara sprawa ale jakoś nigdy mnie to nie interesowało

#csgo #twitch #pasha #izak #pago #inetkox
  • 17
  • Odpowiedz
@Aoss: @Anty_Chryst: Ale rozstali sie przed fb, juz w 2018 roku w czerwcu? Nie pamiętam prawdziwego powodu, ale oficjalny jest taki, że easy nie chciał grać już w cs go, tylko w inne gierki, ale był jakis inny prawdziwy i nie odeszli w dobrej atmosferze
  • Odpowiedz
@Djuk94: W sumie to prawdziwego powodu nie zna nikt, oni mają bardzo zgraną ekipę i z tego co wiem nikt nic nie wypaplał. Moim zdaniem po prostu zmęczyli się sobą, to przecież 10 lat wspólnego grania. Zawsze też mogło pójść o hajs.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Djuk94: @Aoss: @kwas_dezoksyrybonukleinowy: @Anty_Chryst:
wołam wszystkich teraz zobaczyłem posta a byłem częstym widzem u Inetkoxów...
a więc oficjalnie nie znamy powodu Easy mówił na swoim kanale że nie mogli znaleźć wspólnych gierek do grania razem poza tym Saju zajmował się przeprowadzka i pod koniec rzadko streamował - były też streamy gdzie był Saju a nie było Easiego...
Moim zdaniem zaznaczam że to moje zdanie może i mogło pójść
  • Odpowiedz
@Adom007: Właśnie szukam różnych szotów i nie moge znaleść żadnego w którym Easy bądź Saju mówią coś na swój temat.. Tzn ani Easy nie wspomina o Saju , ani Saju o Easim... W ogóle..
  • Odpowiedz
@GodALLU: nooo oni są pokłoceni więc nie będą mówić na swoich livach... jak Easy mówi coś na livach to bezosobowo... albo nazwał Saja swoją "drugą gorszą połową" a shota to nwm czy znajdziesz... szkoda czasu moim zdaniem...
  • Odpowiedz