Aktywne Wpisy

nutsheell +11
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

notakjakbytotalnie_ +117
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Tu masz manifest Green Party
https://www.greenparty.org.uk/assets/files/Elections/EasyRead%20Manifesto%202019.pdf
@matcheek: Odpowiedź na to jest bardzo prosta - LGBT nie jest organizacją.
@matcheek: Ale ty również dałeś manifest partii Green Party, tylko skupiony na kwestiach lgbt. Serio tego nie widzisz? https://www.greenparty.org.uk/assets/files/manifesto/lgbtiqa-mainfesto-2017.pdf
Jest tam zachęcanie do głosowania na
No właśnie.
Jutro te rzekome LGBTIQA NGOs mogą dopisac do swoich postulatów wywłaszczenie kułaków, a empatyczna młodzierz i tak je bedzie popierała.
@matcheek: Nie rozumiem, ludzie dopiszą sobie coś do postulatów?
@artpop: inaczej, na jakiej podstawie twierdzisz, że tylko jedna organizacja ma prawo do reprezentowania osob LGBTIQA? Bo wybrałeś jedną, do tego sie chyba zgodzisz.
Sugerujesz też, że manifest LGBTIQA Green Party nie jest manifestem LGBTIQA bo jest Green Party??
Jak inaczej chcesz walczyć o prawa gdy
Małżeństwa jednopłciowe są zalegalizowane w prawie całych Zachodzie, OK?
A gdy o nie walczono, nie było mowy
Daje im szanse. Wiem, że mają dużo empatii, ale zastanawia mnie rozumowanie którym się posiłkują by utrzymąć spójny system przesłanek światopoglądowych.
Zastanawia mnie pare rzeczy.
Postawiłeś teze, że LGBTIQA+ jest organizacją, następnie zrobiłeś wywód o tym, że nie jest, a kiedy @prawa_reka_sorosa mówi:
@matcheek: Żeby nie mylić z LGBT, LGBTQ, LGBTQ+ czy gejami, użyję standardowego słownikowego terminu funkcjonującego od średniowiecza - zboczeńcy.
@matcheek: To proste. Za czy przeciw tym co lubią oskarżać ludzi o nienawiść, a przy tym
Nie ma jednej organizacji LG++++. Geje, lesbijki są traktowani przedmiotowo przez skrajną lewicę.
Pytam