Wpis z mikrobloga

@Back_Space: Czyli kandydatem Konfederacji jest lewak. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przypomnijmy, że Bosak lubi 500+ i 13 emeryturę, którą jawnie popiera i głosuje za jej podtrzymaniem. Socjlaista jak nic. A jak wiadomo według starej mądrej konserwatywnej mantry: każdy socjalista to lewak, więc Hitler to lewak. Drogą dedukcji Krzysztof Bosak również jest lewakiem. Czekam na odpowiedź i prezentowane w niej fikołki. ( ͡° ͜ʖ ͡°
@takija: A gdzie tu niby naśmiewanie? Jak ktoś popiera takie wypowiedzi (jak poniżej) samemu będąc osobą niepełnosprawną, to prezentuje dokładnie taką samą mentalność, co Samuel L. Jackson w "Django".

A może to po prostu syndrom sztokholmski? Nie wiem, nie wnikam.

W każdym razie Korwin - i to jest fakt - jest darwinistą społecznym (podobnie jak Adolf, tylko w trochę inne grupy społeczne uderzają), więc logicznym jest, że nie będzie wspierał osób
@waro: a potrafisz wskazać co w jego wypowiedzi jest nieprawdziwego? Albo jak można tego twojego chochoła z tego obrazka wywnioskować?

logicznym jest, że nie będzie wspierał osób niepełnosprawnych

@waro: zrobiłeś sobie chochoła niemającego nic wspólnego z faktami* i walisz w niego jak cepem, albo jak mucha w szybę. Wybacz, ale dyskusja z półgłówkami i kłamcami nie sprawia mi żadnej przyjemności więc kończę. I chyba rozumiem, dlaczego jak ktoś jest przeciwnikiem
@takija: Typowy kuc jest typowy. Zrzyga się i nasra na szachownicę, a potem odleci uznawszy swoją "wygraną".

Już wymiękasz? Możesz sobie mnie wyzywać do woli, wcale przez to nie ucieknę od tematu. Ja tam mogę jeszcze trochę pogadać o twoim idolu, bo taka orka to czysta przyjemność ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale do rzeczy:

a potrafisz wskazać co w jego wypowiedzi jest nieprawdziwego?

Wszystko? Coż to za
od kiedy narodowiec to lewicowiec? XD

@Double-O-Seven: Tak się składa ignorancie, że pierwszym nacjonalistycznym ugrupowaniem politycznym w Europie byli Jakobini, którzy siedzieli po SKRAJNIE LEWEJ stronie francuskiego zgromadzenia narodowego - tego od którego wziął się podział na prawicę i lewicę. Nacjonalizm występuję na lewicy od początków jej istnienia (w przeciwieństwie do prawicy na której pojawił się znacznie później). Zresztą do dziś np. większość ruchów niepodległościowych ma charakter lewicowy od socjaldemokratycznej Szkockiej
@Back_Space: Hitler był nacjonalistą, odwoływał się do narodu, klasyfikował ludzi na rasy. Nazistowskie bojówki walczyły wzajemnie z komunistycznymi po ulicach Niemieckich miast. Był głęboko wierzący i często odwoływał się do Boga, prywatne przedsiębiorstwa kwitły pod jego rządami dzięki niewolniczej pracy jeńców i inwestycjom wojennym. Jestem ciekawy jakich fikołków użyjesz, że wytłumaczyć te oczywiste fakty.

W ogóle przy nazwie "narodowo-socjalistyczna", oczywisty nacisk był nakładany na pierwszy człon, a przypomnę że narodowcem z
@Mikka: "To bez wątpienia jeden z największych i najbardziej spektakularnych sukcesów lewicowej propagandy. Mowa oczywiście o wbiciu w głowy ludzkości absurdalnego poglądu, że ideologia obowiązująca w III Rzeszy była „skrajnie prawicowa”, a sam Adolf Hitler był „prawicowcem”.

Jest to niebywałe historyczne fałszerstwo. Gdyby sam Führer Tysiącletniej Rzeszy dowiedział się, jak będzie określany kilkadziesiąt lat po swojej śmierci, byłby pewnie szczerze zdumiony i rozbawiony. Hitler był bowiem zatwardziałym lewakiem. Postępowcem, socjalistą, radykałem