Aktywne Wpisy
WykopekNaPolEtatu +142
#seriale #telewizja
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Fifka23 +34
W tym roku 2 moje bliskie koleżanki urodziły, a jedna jest w ciąży. Lvl 26
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
@Double-O-Seven: A od kiedy socjalista to nie lewicowiec?
http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/183582
@waro: twój obraz
A może to po prostu syndrom sztokholmski? Nie wiem, nie wnikam.
W każdym razie Korwin - i to jest fakt - jest darwinistą społecznym (podobnie jak Adolf, tylko w trochę inne grupy społeczne uderzają), więc logicznym jest, że nie będzie wspierał osób
@waro: zrobiłeś sobie chochoła niemającego nic wspólnego z faktami* i walisz w niego jak cepem, albo jak mucha w szybę. Wybacz, ale dyskusja z półgłówkami i kłamcami nie sprawia mi żadnej przyjemności więc kończę. I chyba rozumiem, dlaczego jak ktoś jest przeciwnikiem
@CzlowiekSukcesu: #!$%@?. Niby wiem to od dawna, ale aż mi się niedobrze zrobiło.
@Mirrak: O ja #!$%@?ę, dziś już nic bardziej głupiego nie przeczytam.
Już wymiękasz? Możesz sobie mnie wyzywać do woli, wcale przez to nie ucieknę od tematu. Ja tam mogę jeszcze trochę pogadać o twoim idolu, bo taka orka to czysta przyjemność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale do rzeczy:
Wszystko? Coż to za
@Double-O-Seven: Tak się składa ignorancie, że pierwszym nacjonalistycznym ugrupowaniem politycznym w Europie byli Jakobini, którzy siedzieli po SKRAJNIE LEWEJ stronie francuskiego zgromadzenia narodowego - tego od którego wziął się podział na prawicę i lewicę. Nacjonalizm występuję na lewicy od początków jej istnienia (w przeciwieństwie do prawicy na której pojawił się znacznie później). Zresztą do dziś np. większość ruchów niepodległościowych ma charakter lewicowy od socjaldemokratycznej Szkockiej
W ogóle przy nazwie "narodowo-socjalistyczna", oczywisty nacisk był nakładany na pierwszy człon, a przypomnę że narodowcem z
Jest to niebywałe historyczne fałszerstwo. Gdyby sam Führer Tysiącletniej Rzeszy dowiedział się, jak będzie określany kilkadziesiąt lat po swojej śmierci, byłby pewnie szczerze zdumiony i rozbawiony. Hitler był bowiem zatwardziałym lewakiem. Postępowcem, socjalistą, radykałem