Aktywne Wpisy
WykopekNaPolEtatu +142
#seriale #telewizja
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Zastanawia mnie co się stało ze światową, zwłaszcza amerykańską telewizją. Chodzi mi o seriale komediowe.
W latach 2001 - 2009 w USA produkowano bardzo dużo kultowych seriali, które albo się na siebie czasowo nakładały, albo minimalnie mijały ze sobą.
Przyjaciele
Scrubs
Dwóch i pół
Teoria wielkiego podrywu
Jim wie lepiej
On, ona i dzieciaki
Wszyscy kochają Raymonda
Diabli nadali
The Office
Chłopaki z Baraków
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Jak poznałem waszą
Fifka23 +34
W tym roku 2 moje bliskie koleżanki urodziły, a jedna jest w ciąży. Lvl 26
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Zawsze mnie ciekawiły ich doświadczenia z ciąży, porodu, pierwszych tygodni z życia dziecka, bo trochę się orientuję w temacie.
Ale z czasem doszło do tego, że nawet już żadna nie zapyta mnie o moje prywatne życie, a mam dalej dość świeży związek, jest czas wyjazdów, zmieniłam pracę na nową - to takie główne newsy o mnie, o
Raczej stary, nawiedzony kuc, podobnego autorytetu w środowisku akademickim co Zięba, Korwin i im podobni.
Wikipedia, artykuł z gwiazdką. Chyba z tym nie będziesz dyskutował?
https://no.wikipedia.org/wiki/Nasjonalsosialisme
artykuł po norwesku, ale google tłumacz:
Jak to się mówi: "Jeśli teoria nie zgadza się z faktami, tym gorzej dla faktów" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Double-O-Seven: Byłem. I w przeciwieństwie do ciebie jako zielonka nie podważałem faktów historycznych przytaczanych przez zasłużonych historyków.
Hitler był lewicowcem. Zamykam dyskusję anonimki, bez względu na trzask w waszych dupach :)
We wrześniu 2017 roku w swej książce Niemcy oraz w artykule opublikowanym w „Do Rzeczy” Zychowicz usiłował rozpropagować pogląd, jakoby ideolog nazizmu Adolf Hitler reprezentował nie skrajną prawicę, lecz „lewactwo”; samo przyporządkowanie Hitlera przez historiografię do prawicy opisywał jako sukces lewicowej propagandy[13]. Mateusz Kuryła z portalu Histmag zarzucił Zychowiczowi „znaczące nadużycie intelektualne”[14], uzasadniając swą opinię rasizmem oraz antysemityzmem ideologii nazistowskiej
Nienawidzę kiedy ktoś zmienia temat, dlatego koniec dyskusji.
Porwadzisz tok rozmowy, którego bardzo nie lubię. Jakie znaczenie ma staż na jakimś smiesznym portalu pełnym kucy?
@Double-O-Seven: XDDDDDDDDDDDDDDDD
W takim razie ta sama wikipedia pisze: narodowoSOCJALISTYCZNA niemiecka partia ROBOTNIKÓW.
Czyli wszystko jasne - nawet twoja wikipedia mówi o tym, że Hitler był lewicowcem.
Anonimowa zielonka z wykopu, która podważa fakty historyczne przytoczone przez zasłużonego historyka "bo ten jest powiązany z gazetą, której nie lubię" xDDDDDDD
Wikipedii i artykułowi z gwiazdką
Hitler był prawicowcem, otwieram.