Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +1353
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +554
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Chyba #chwalesie #papierosy #niepale #gownowpis #palenie #oswiadczenie
#rzucampalenie
Są dwa typy ludzi. Taki jak Ty i taki jak @MadeleineDawson. Miłego dnia.
Listki figowe ciężko przeoczyć. A i tak wiadomo co pod spodem.
Cieszę się, że nie jestem jak @MadeleineDawson. No offense.
No offence.
Do sukcesu za trzy albo trzydzieści lat jeszcze daleko. Dla palacza, narkomana albo alkoholika każdy dzień jest pieruńsko trudny. A dołóż do tego sytuację stresującą. Jednemu łatwiej jest wytrzymać miesiąc niż drugiemu tydzień.
Daj mu szansę, a ma się czym chwalić. @szunis Podjął wyzwanie walki o siebie i swoje zdrowie i za te 8 dni należy go pochwalić, bo od ośmiu
Ja po prostu nie lubię takich ludzi jak ty. Nie dość, że sami nic nie robicie, to przeszkadzacie innym i rzucacie im kłody pod nogi, bo tak.
Wymyślasz sobie idiotyzmy a potem z nimi dyskutujesz. Nie będę dyskutował
To własnie ty gówno wiesz o realiach. Zapraszam, popracuj miesiąc w grupie terapeutycznej z leczeniem uzależnień, albo miesiąc na oddziale zamkniętym z ludźmi z uzaleznieniami. Momentalnie przestaniesz #!$%@?ć, że 8 dni to jest nic. A to nie jest coachingowe #!$%@? typu "dasz radę, musisz być silny, powiedz sobie:
Hahahaha! Nic a nic sobie nie wymyślasz, jak powyżej. Ty właśnie zaczęłaś reprezentować agresję aktywną i, o rany, to dużo lepsze niż coachingowe pitu, pitu.
Wszystko jasne. Terapeuci. Wy wszędzie
I nie, nie robię z jednego piwa alkoholika. Za to tak - gardzę ćpunami. Takimi jak ty, zresztą też.
To są widły, bo facet przestaje truć siebie i otoczenie.
Więc ty naprawdę niewiele wiesz. Nie pal sobie, pal. I tak już nie działa u ciebie, to co powinno.