Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
patryqo +193
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
Już po egzaminie i cieszę się jak dziecko bo po tylu godzinach udało się uzyskać licencję,
Co prawda loty turystyczne ewentualnie czasem jakieś reklamowe z ulotkami więc to nadal podstawa ale i tak jestem zadowolony,że już pewien etap za mną.
A co do samego egzaminu,trasy nie musiałem jakoś bardzo przeglądać bo znałem już ją z kursu i na tej licencji nie ma też jakis wymagających manewrów.
Rozpoczął się planowo o 15 i na początku wielki stres ponieważ tu już ja musiałem wszystko robić bez porad osoby obok,po starcie i nabraniu prędkości już stresu się nie czuło i bardziej skupienie na wykonaniu trasy,najlepiej wspominam lot nad wodą ponieważ ten widok jest piękny w powietrzu nie miałem większych problemów najgorsze czego się obawiałem to lądowanie ponieważ odbyło się na najgorszym lotnisku w mieście(nie mówie jakie bo tylko ja z tego co wiem miałem dzisiaj tam egzamin) gdzie jest koszmarna nawierzchnia i jeden obleśny hangar,po wylądowaniu i powrocie pilot wyszedł i po jakoś 10-15 min oznajmił,że zdałem.
Także powodzenia wszystkim którzy jeszcze są w przygotowaniu lub będą dopiero zaczynać!
#lotnictwo #samoloty #wygryw
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanenJr
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanenJr
! @blacksheep666 @kwasnybigos @kret_w_granulkach @woj_st @Ravick @ranunculus @iroos @gerwazybuleczka @Ag90 @zzzmateuszzz @wynalazek_one @asffaf @kot2202 @rysio_lubicz @MrNice @KotSzybki @maanius666 @kawazrana @czysty_start @sweap @Mozdzierz90 @at404 @chrominancja @JustKebab @jatylkochwile @user_p @macs_9 @Pan_Kielonek @UprawaLecinyTanio @Peyer @frikuu @zsklbnpsk @Erbsen @Sarpens @Mk19 @Zgnity_Ziemniak @Ketra @Edd3201 @
Teraz czekam na rozdajo z przewózka ;p
Komentarz usunięty przez autora
I gratulacje oczywiście :)
Komentarz usunięty przez autora