Aktywne Wpisy
nocny-mirek +14
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?
jaroslaw-nitko +85
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
#przegryw #zwiazki #seks
Nie zapomnij wtedy postowac legitymacji studenckiej za każdym razem jak cos wrzucisz xD
@dupa_karuzela: no właśnie widać, bo coś jest z tobą nie tak, przestań w końcu walić pusię
Osiągnęłam to tylko dzięki silnej intencji. Bez tego nie byłabym w stanie mam za duże libido i mnie rzuca, niemniej odejście od erotyki i walka z tym opętaniem przyniosła mi dużo korzyści. Na tym zakończę resztę zostawię dla siebie.
Dwa razy w miesiącu to nienajgorzej. Są ludzie co
Komentarz usunięty przez autora
No ż a l pl
Bo tak jest. Godna kobieta się szanuje, jej nie ma na tinderach. Nie daj się nigdy wkręcić.
więc nie będziesz miała żadnych problemów w dostarczeniu linków do publikacji i badan to potwierdzających, w końcu wiedza musi być czymś poparta w przeciwnym wypadku jest niczym więcej niż urojeniami.
Jak rozumiem również możesz dostarczyć źródło tego, że większość ma takie same wnioski jak Ty? bo z tego co widzę to praktycznie nikt się z Tobą