Wpis z mikrobloga

Jak pewnie wiecie wczoraj wrzuciłam punkt widzenia chada na wasz przegryw. Myślałam że uda mi się tym nakierować was na inny tor myślenia. Aby może taki chłop w końcu znalazł sobie kogoś na tym mistycznym tinder. Zamiast tego dostałam:
Wyzwiska
Pogróżki
Rządania usunięcia konta
A wszystko to od ludzi którzy przedstawiają się na tym portalu jako kulturalni i wrażliwi.
Co więcej dowiedziałam się że:
Chad nie był prawdziwym chadem
Trollowałam
Chad już od urodzenia dostał wszystko (pewnie przy urodzeniu już wyruchał pielęgniarkę)
Jakie mam wnioski
Ten tag przypomina trochę sektę lub grupę płaskoziemców. Stosują oni metodę wyparcia i nawet sam chad radzący im cokolwiek nie jest w stanie zmienić ich myślenia. Co więcej na próbę pomocy reagują agresją (nie wszyscy na szczęście)
Wnioski:
Tym ludziom faktycznie nie można pomóc. Chłop ocenił ich (zachowanie bo nawet ich nie widział) na skrajnie odpychające a oni piszą że to wina oczu.
Jak Jaś w podstawówce dostaje za sprawdzian 2 a Michał 5 to według was to serio wina Michała bo na pewno dostał za hunter eyes Albo nauczycielki bo to pewnie hipergamiczna bestia?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder
#przegryw
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Taki typowy przegryw, jakby zaczął dbać o siebie, to zwiększyłby swoje szanse gdzieś z 3% do powiedzmy 10% - maksymalnie. Podczas gdy taki CHAD ma branie na poziomie 80%.

@Kotniepies: Ogólnie to pięknie wyjaśniłeś tą #p0lka, ale skąd te procenty XD

#protip:
Gdybyś to ujął tak jak poniżej to wtedy wyglądałoby to trochę poważniej bo jak się zacznie rzucać wartościami z d--y to zawsze
  • Odpowiedz
@Flutter_M_Shydale: a wiesz że wpisałem te procenty tak o, w zasadzie w oparciu o jakieś stare artykuły, jakoby gdzieś tam w UK rudych wybierało 15 % ankietowanych babsztyli, a łysych 9% itp, oraz że większość kobiet wybiera 10% mężczyzn ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiedziałem że ktoś się o to doczepi, ale nie wiedziałem że sensownie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dokładnie. Chyba, że masz zarysowaną linię szczęki. Wtedy każda różowa ma mokro między nogami na widok toksycznego Chada który ją bije po twarzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AssRock: jak was można traktować poważnie jak wy takie coś wypisujecie?
@taksienieda:

większość przegrywów
  • Odpowiedz
jak was można traktować poważnie jak wy takie coś wypisujecie?

@10129: A jak można traktować na poważnie pisanie, że to kwestia osobowości, a nie wyglądu? Wygląd determinuje wszystko i wciskanie kitu, że trzeba być wartościowym członkiem społeczeństwa można sobie wsadzić między bajki, bo jakoś społeczeństwo wartość człowieka ocenia po wyglądzie i ludziom nie przeszkadza patologiczne zachowanie i toksyczność osoby jeśli ma odpowiednio zarysowaną linię żuchwy. Im lepszy wygląd tym wszystkie
  • Odpowiedz
@AssRock: w internecie też was nienawidzą i szkalują a tu nikt nie wie jak wyglądacie. Osobowość jest niezmienna na żywo i tutaj. wspólny czynnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wyżej w sumie jest link do 'chada', faktycznie wygląd mu życie przekreślił. Jedyne co macie do zaoferowania to wymówki. Wiesz, że są badania potwierdzające, że statystycznie blackpillowcy mają niższe IQ i skłonności do chorób psychicznych? ( ͡°
  • Odpowiedz
Jak czytam tu ile agresji wywołał post to się nie dziwie że potem osoba z zewnątrz stwierdza że ludzie w tym tkwiący nie zasługują na pomoc. Człowiek chce dobrze. A tu go od ku su i innych wyzywają. A potem się dziwicie że odrzucacie ludzi a ci odwracają się od was. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Snap-Dragon: Ale poważnie ja się zastanawiam, czy ty myślisz logicznie. Powiedz mi, opisałaś tego chada jaki jest wspaniały i całe życie ma udane, pokazałaś mu, że ludzie narzekają, że nie mają tak łatwo jak on. On powiedział, że nie mają tak łatwo jak on bo chujwieco (bez znaczenia w tej chwili). Co ty chciałaś osiągnąć? Chciałaś przekonać nas, że jak inni mają w życiu banalnie to my też tak możemy
  • Odpowiedz
@Snap-Dragon: Czy ty serio chciałaś nas zmotywować wpisem "patrzcie, ktoś kto ma łatwiej w życiu śmieje się z was, że macie gorzej"? No ja na serio jak to przeczytałem to usiadłem na chwile i zacząłem się zastanawiać, z kim ja żyje na tej planecie. Czy my na pewno należymy do tego samego gatunku?
  • Odpowiedz
@Snap-Dragon: Twój problem polega na tym że nie rozumiesz że problem przegrywu irl to problem bez rozwiązania. Jeśli chodzi o sam tag to wydaje mi się że nie "czujesz" tutejszego, tj. przegrywowego humoru (co jest całkowicie normalne, tak jak i to że nie każdego memy z papieżem będą śmieszne, ba większość wprawią w konsternację) i bierzesz pewne rzeczy zbyt dosłownie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@taksienieda: jestem tego świadom, że część kobiet (może i facetów, nie wgłębiałem się ale skądś się wzięło powiedzenie, że p----------e są najlepsze w łóżku) to kręci, jak najbardziej jest to moim zdaniem negatywne zjawisko a raczej negatywnie o nich świadczące. Zdaje się nawet Trynkiewicz dostaje listy miłosne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie nazywałbym ich 'normikami' swoją drogą, nie ma nic 'normalnego' w byciu agresywnym / degeneratem.
  • Odpowiedz
@taksienieda: ależ jest takim czynnikiem. Jednym z nich.
Kwestia tego co masz do zaoferowania całościowo, bardziej pożądanym się więcej wybacza bo mają inne 'atuty' nadrabiające, ale jak się nie ma ani kasy, ani wyglądu ani osobowości?
To, że część ludzi nie przeszkadza słaba osobowość nie świadczy o ogóle, najwidoczniej Ci mają inne priorytety i tyle. Najwidoczniej lubienie takich osobowości jest skorelowane z lubieniem wyglądu określonego typu.

Wygląd się liczy jak
  • Odpowiedz
@taksienieda: ale nie zwalaj tego na wygląd, brak umiejętności społecznych, ok jak najbardziej może człowieka przekreślić jak sprawiasz wrażenie 'creepa' nawet jak nim nie jesteś mało kto będzie chciał się zbliżyć aby się przekonać.

i nigdy nie bede miał social skilla w tej kwestii, bo nie mam wyglądu.

z tym się pozwolę sobie nie zgodzić, możesz 'trenować' online, psychoterapeuci często prowadzą zajęcia umiejętności społecznych.
Tylko bez prób i ciągłych niepowodzeń
  • Odpowiedz
@krne: eh, nie jestem mistrzem w zapamiętywaniu detali spraw, które mnie bezpośrednio nie dotyczą. Najlepiej niech by się sam gościu od akcji alkoholikowej wypowiedział (pewnie ktoś kojarzy nick).
  • Odpowiedz