Aktywne Wpisy

Njal +427
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
źródło: temp_file6374915349409107727
Pobierz
Knamga +21

#polityka #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazopozycji
źródło: comment_1588840598GyhSi71dQsJiaCQMzKUqyi.jpg
Pobierz@622xc: No watpie. Opozycja nie chciala wyborow w maju a karakan za kazda cene chcial. I wyborow w maju nie bedzie. To kto wygral?
@622xc: nie zdziwię się, jeśli Gowin odpuścił rewoltę przez brak jednomyślności opozycji i podskakiwanie pajaców z Lewicy i Konfy
@622xc: XD
@VrubeL: Ja nie, to pis organizował za wszelką cenę tę hucpę
@Thon: a ja już ze dwa miesiące temu pisałem, że nie będzie wyborów tylko grillowanie opozycji. > to pis organizował za wszelką cenę
@Thon: jak widać nie za wszelką i może taki własnie był plan?
@VrubeL: Dziwne cała wierchuszka pisu wraz z opłacanymi "dziennikarzami" miała cały czas inne zdanie w tym temacie, łącznie z wcpremierami, marszałkiem sejmu, prezydentem... Może mieli taki plan zeby skompromitować się przed społeczeństwem i ulec własnemu koalicjantowi, który wraz z opozycją od dwóch tygodni robili co mogli by nie
@VrubeL: Nie no pewnie lepiej o tym nie mówić, w końcu nic dziwnego że wicpremier sobie drukuje gdzieś karty wyborcze w prywatnych drukarniach bez uchwalonej ustawy i z wyłączeniem PKW, w końcu to tylko miliony złotych na to poszło, grunt żeby pamiętać o ośmiorniczkach. Z resztą jeśli dla kogoś reagowanie na niszczenie i łamanie prawa
źródło: comment_1588844271N1Ks7LcWFakuE4kXxLIoUp.jpg
Pobierz@Thon: Przekaz prosty, najpierw nie chcieli wyborów a teraz krzyczą, że sie nie odbyły. A opozycja jest tak wzmocniona tymi wyborami, że wszyscy nagle chcą być w koalicji z pisem co pokazały niektóre ostatnie głosowania. Zastanawi mnie tylko jedna sprawa. Jak już kiedys kaczor przegra wybory, pewnie jakoś minimalnie to kto które ugrupowania stworzą rząd? Cała opozycja? Jakoś tego nie widze, przynajmniej
@VrubeL: Fajny przekaz z góry dostaliście. Jak jeden mąż to gadacie xD Nie. Krzyczymy bo PIS wyciera konstytucją dupę i robią sobie autorytarny folwark karakana z Polski. Od kiedy szeregowy poseł wydaje wyroki SN?