Wpis z mikrobloga

No i c--j, karakan jest niezatapialny i już zawsze będzie nam panował sprawiedliwie a miłościwie xD Opozycja wyruchana i ośmieszona. Chwała dla #lewica i #konfederacja za niewchodzenie w negocjacje z posłem obrotowym do zadań specjalnych xD
#polityka #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazprawakow #bekazopozycji
622xc - No i c--j, karakan jest niezatapialny i już zawsze będzie nam panował sprawie...

źródło: comment_1588840598GyhSi71dQsJiaCQMzKUqyi.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Opozycja wyruchana i ośmieszona.

@622xc: No watpie. Opozycja nie chciala wyborow w maju a karakan za kazda cene chcial. I wyborow w maju nie bedzie. To kto wygral?
  • Odpowiedz
@Haqim: Wygrał Gowin, którego poseł powiedział z mównicy, że opozycja powinna się wstydzić, że nie doszła do porozumienia z Nieporozumieniem, ale całe szczęście był mąż stanu Kaczyński, który potrafił schować dumę do kieszeni i zagłosować dla dobra Polski xD Nie znam drugiego takiego dwulicowca w polityce. A taki fajny był, opozycyjny.
  • Odpowiedz
Ja nie, to pis organizował za wszelką cenę tę hucpę

@Thon: a ja już ze dwa miesiące temu pisałem, że nie będzie wyborów tylko grillowanie opozycji. > to pis organizował za wszelką cenę

@Thon: jak widać nie za wszelką i może taki własnie był plan?
  • Odpowiedz
a ja już ze dwa miesiące temu pisałem, że nie będzie wyborów tylko grillowanie opozycji. > to pis organizował za wszelką cenę

@VrubeL: Dziwne cała wierchuszka pisu wraz z opłacanymi "dziennikarzami" miała cały czas inne zdanie w tym temacie, łącznie z wcpremierami, marszałkiem sejmu, prezydentem... Może mieli taki plan zeby skompromitować się przed społeczeństwem i ulec własnemu koalicjantowi, który wraz z opozycją od dwóch tygodni robili co mogli by nie
  • Odpowiedz
@Thon: może i się skompromitowali przed społeczeństwem a może zobaczyli na co stac ich koalicjanta? I może opozycja jest podzielona jak nigdy co raczej ich nie wzmacnia? Zobaczymy w sondażach i wyborach. Teraz opozycja będzie krzyczała o wydrukowanych kartach i niezorganizowanych wyborach co raczej kaczora nie skompromituje.
  • Odpowiedz
Teraz opozycja będzie krzyczała o wydrukowanych kartach i niezorganizowanych wyborach co raczej kaczora nie skompromituje.

@VrubeL: Nie no pewnie lepiej o tym nie mówić, w końcu nic dziwnego że wicpremier sobie drukuje gdzieś karty wyborcze w prywatnych drukarniach bez uchwalonej ustawy i z wyłączeniem PKW, w końcu to tylko miliony złotych na to poszło, grunt żeby pamiętać o ośmiorniczkach. Z resztą jeśli dla kogoś reagowanie na niszczenie i łamanie prawa
Thon - > Teraz opozycja będzie krzyczała o wydrukowanych kartach i niezorganizowanych...

źródło: comment_1588844271N1Ks7LcWFakuE4kXxLIoUp.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie no pewnie lepiej o tym nie mówić

@Thon: Przekaz prosty, najpierw nie chcieli wyborów a teraz krzyczą, że sie nie odbyły. A opozycja jest tak wzmocniona tymi wyborami, że wszyscy nagle chcą być w koalicji z pisem co pokazały niektóre ostatnie głosowania. Zastanawi mnie tylko jedna sprawa. Jak już kiedys kaczor przegra wybory, pewnie jakoś minimalnie to kto które ugrupowania stworzą rząd? Cała opozycja? Jakoś tego nie widze, przynajmniej
  • Odpowiedz
@622xc: Przedni dowcip ci się udał. Myślisz, że konfa by nie poszła na rozmowy, gdyby kogoś obchodził ten marginalny klub? Samo głosowanie pokazuje, że chcą się przypodobać władzy. Wierz dalej w bajki o niezależności
  • Odpowiedz
  • 1
@622xc Dwa miesiące durnej wyborczej szopki tylko po to, żeby na koniec odwołać wybory XD Wielki sukces wielkiego stratega, Kaczyński wyruchał wszystkich, nawet samego siebie
  • Odpowiedz
Przekaz prosty, najpierw nie chcieli wyborów a teraz krzyczą, że sie nie odbyły.

@VrubeL: Fajny przekaz z góry dostaliście. Jak jeden mąż to gadacie xD Nie. Krzyczymy bo PIS wyciera konstytucją dupę i robią sobie autorytarny folwark karakana z Polski. Od kiedy szeregowy poseł wydaje wyroki SN?
  • Odpowiedz