Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +772
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
#dieta #odchudzanie
@batgelo 176( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czuję się lepiej, lepiej się wysypiam i uważam, że zacząłem jeść lepiej.
Bylo to raczej odniesienie do kulturystów że po redukcji są słabsi i potem znowu masa xD
O herbalife krążą mieszane opinie, ja bym Ci polecił np Huel. Między innymi ze względu na pełny aminogram.
@Errad: ja zastępuję kolacje i śniadanie koktailem, za niedługo zrezygnuje z kolacji i będę wybierał "normalne" jedzienie.
Dla mnie jest to wygodne, bo tylko woda i proszek i gotowe. Docelowo będę chciał całkowicie wyeliminować koktail z diety.
Też piłem takie szejki, w sumie przez jakieś dwa lata. Nie wiem jak dokładnie wygląda skład herbalife, ale Huel jest jakościowo jednym z najlepszych, a pełny aminogram oznacza między innymi, że przy tym samym wysiłku będziesz miał lepiej rozwinięte mięśnie.