Wy się śmiejecie z #madki na FB, ale nie wiecie chyba co u cukierberga wypisują PSIARY.
Zapisałem się do jednej z takich grup, ponieważ postanowiłem mieć psa. Chciałem dużo wcześniej przygotować się na przywitanie w moim domu żywego stworzenia, przeczytałem kilka książek, wyszukiwałem artykułu o żywieniu, treningu, wychowaniu, oglądałem filmy na YT. Sucha wiedza to jedno, ale możliwość dyskusji z odpowiedzialnymi właścicielami czworonogów to bezcenne źródło doświadczeń i praktycznych wskazówek.
jak się k---a pomyliłem. typowa psia grupa na FB wyglada tak:
Hihihi Bela kocha swoją mamusie z rana *4 fotki psa* ooo jaka cudowna [emotka serduszko] Luna z mamusią pozdrawiają jaki słodki nosem do wycałowania [emotka buziaczek] a te łapusie kochane takie [emotka serduszko][emotka serduszko]
*zdjęcie psa na kanapie w jakimś zapyziałem PRLowskim mieszkaniu* Sesja u babci w restauracji [emotka uśmieszek] śliczny!! w jakim wieku? Nasz ma 8 miesięcy *zdjęcie psa na podłodze* i 27 takich samych odpowiedzi
*film jak szczeniak podaje łapę, k---a geniusz* Moja mądra córeczka [n------e emotek] LUNA (inna niż ta wyżej) 14 TYGODNI a w komentarzach BORZE JAKI MONDRY PIES, MÓJ MA 62 LATA I SIĘ NIE JESZCZE NIE NAUCZYŁ ŻEBY LAĆ NA ZEWNĄTRZ uuuuuu cuuuuudooooo wyrośnie na pienknego piesełka <3333
Nic tylko k---a posty o tym, że komuś się pies zesrał, zrzygał, zeszczał na podłogę, w sumie robi to już od tygodnia, siedem razy dziennie i CZY IŚĆ Z TYM DO WETERYNARZA przeplatane z filmami kiedy czyjś pies biegnie/w-------a/lize sie po jajach/robi to co każdy inny pies WASZ TEŻ TAK MA? [beka]
Albo 374823 zdjęcie psa z j------i pozdrowieniami najlepiej zdjęcie z focusem nosa albo łapki
PYTASZ o SZELKI dla psa? Nie odpowiedzą Ci polecam szelki firmy X model Y, wytrzymałe, nie brudzą się, budowa sprawia, że pies nie naraża się na kontuzje. KTOŚ WSTAWI ZDJĘCIE SWOJEGO PSA, GDZIE NAWET NIE BĘDZIE WIDAĆ KOLORU TEGO GÓWNA W KTÓRE JEST ZAPIĘTY I NAPISZE, ŻE JEGO PSITEK MA TAKIE.
Zapytasz o karmę? W ODPOWIEDZI DOSTAJESZ *film jak pies coś w-------a* I MU BARDZO SMAKUJE, A PO PEDIGRI TO MA WZDECIA
CHCESZ UMÓWIĆ SIĘ NA SPACER W OKOLICY? ZAPYTAĆ O MIEJSCE DO WYBIEGANIA? -My mieszkamy 4500km stąd, ale pozdrawiamy serdecznie *ZDJĘCIE PSA W BŁOCIE*
@jadalny_kasztan To dodałeś się do dupnej grupy, którą opanowują Grażynki, bo na ogólnej grupie o psach to właśnie taki motłoch siedzi, gdzie każdy myśli, że jest wybitnym kynologiem, bo od zawsze miał psy w domu (-‸ლ)
@jadalny_kasztan: oesu, tak,. Najlepiej jest, jak ktoś pisze coś w stylu "mój pies ma taki problem bla bla bla. Czy ktoś może pomóc" a jakaż grażynka komentuje "o nie, trzymamy łapki z moim Pimpusiem" i zdjęcie jej psa xD Jeszcze rady w stylu "karm go kurczakiem z ryżem i marchewką"...
A jak chcesz posłuchać o szczeniakach mądrych ludzi, to standardowo już zapraszam na yt na kanał "co mówi pies", masz
@jadalny_kasztan widzę pierwszy raz w InternecieInternecie. Zderzenie z rzeczywistością i odkrycie, że większość ludzi, których mijamy idąc chodnikiem do kompletni debile i idioci musi być bardzo bolesne ( ͡º͜ʖ͡º)
Zapisałem się do jednej z takich grup, ponieważ postanowiłem mieć psa. Chciałem dużo wcześniej przygotować się na przywitanie w moim domu żywego stworzenia, przeczytałem kilka książek, wyszukiwałem artykułu o żywieniu, treningu, wychowaniu, oglądałem filmy na YT. Sucha wiedza to jedno, ale możliwość dyskusji z odpowiedzialnymi właścicielami czworonogów to bezcenne źródło doświadczeń i praktycznych wskazówek.
jak się k---a pomyliłem. typowa psia grupa na FB wyglada tak:
Hihihi Bela kocha swoją mamusie z rana *4 fotki psa*
ooo jaka cudowna [emotka serduszko] Luna z mamusią pozdrawiają
jaki słodki nosem do wycałowania [emotka buziaczek] a te łapusie kochane takie [emotka serduszko][emotka serduszko]
*zdjęcie psa na kanapie w jakimś zapyziałem PRLowskim mieszkaniu*
Sesja u babci w restauracji [emotka uśmieszek]
śliczny!! w jakim wieku? Nasz ma 8 miesięcy *zdjęcie psa na podłodze* i 27 takich samych odpowiedzi
*film jak szczeniak podaje łapę, k---a geniusz*
Moja mądra córeczka [n------e emotek] LUNA (inna niż ta wyżej) 14 TYGODNI
a w komentarzach
BORZE JAKI MONDRY PIES, MÓJ MA 62 LATA I SIĘ NIE JESZCZE NIE NAUCZYŁ ŻEBY LAĆ NA ZEWNĄTRZ
uuuuuu cuuuuudooooo wyrośnie na pienknego piesełka <3333
Nic tylko k---a posty o tym, że komuś się pies zesrał, zrzygał, zeszczał na podłogę, w sumie robi to już od tygodnia, siedem razy dziennie i CZY IŚĆ Z TYM DO WETERYNARZA przeplatane z filmami kiedy czyjś pies biegnie/w-------a/lize sie po jajach/robi to co każdy inny pies WASZ TEŻ TAK MA? [beka]
Albo 374823 zdjęcie psa z j------i pozdrowieniami najlepiej zdjęcie z focusem nosa albo łapki
PYTASZ o SZELKI dla psa? Nie odpowiedzą Ci polecam szelki firmy X model Y, wytrzymałe, nie brudzą się, budowa sprawia, że pies nie naraża się na kontuzje. KTOŚ WSTAWI ZDJĘCIE SWOJEGO PSA, GDZIE NAWET NIE BĘDZIE WIDAĆ KOLORU TEGO GÓWNA W KTÓRE JEST ZAPIĘTY I NAPISZE, ŻE JEGO PSITEK MA TAKIE.
Zapytasz o karmę? W ODPOWIEDZI DOSTAJESZ *film jak pies coś w-------a* I MU BARDZO SMAKUJE, A PO PEDIGRI TO MA WZDECIA
CHCESZ UMÓWIĆ SIĘ NA SPACER W OKOLICY? ZAPYTAĆ O MIEJSCE DO WYBIEGANIA?
-My mieszkamy 4500km stąd, ale pozdrawiamy serdecznie *ZDJĘCIE PSA W BŁOCIE*
i tak sie zyje na tym fb
#smiesznypiesek #pies
To dodałeś się do dupnej grupy, którą opanowują Grażynki, bo na ogólnej grupie o psach to właśnie taki motłoch siedzi, gdzie każdy myśli, że jest wybitnym kynologiem, bo od zawsze miał psy w domu (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
spokojnie misiu
źródło: comment_1588668238AAKORKlG89eBxpZC2LBxJT.jpg
PobierzA jak chcesz posłuchać o szczeniakach mądrych ludzi, to standardowo już zapraszam na yt na kanał "co mówi pies", masz