Wpis z mikrobloga

Co jak co ale klimat w Fallout 3 jest mega, do dzisiaj bardzo miło wspominam spacery w nocy po ruinach Waszyngtonu, lubiłem chodzić do biblioteki sprzedawać książki oraz przechadzać się po Rivet City i Tenpenny Tower.

Na początku gry było mega strasznie bo przeciwnicy byli groźni a później chodziłem sobie z odpalonym radiem galaxy news i eliminowałem wszystko co się rusza :)

A jeszcze te dodatki, najlepszy był Point Lookout oraz Dziura no i Broken Steel dzięki któremu mogliśmy grać po zakończeniu fabuły w podstawce...mało którą grę tak miło wspominam jak Fallouta 3

#fallout #fallout3 #gry #staregry
G.....s - Co jak co ale klimat w Fallout 3 jest mega, do dzisiaj bardzo miło wspomina...

źródło: comment_1588632064dqUTi9YdSH2kSLFSYOd5h6.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ten_co_uciekl: Stalker ma nieco mniejsze wymagania od fallouta ale i tak bardzo niskie. Grałem na starym komputerze w oba tytuły...dwu rdzeniowy procesor 2.8, bez karty graficznej i 2 gb ramu - obie działały bez dużych spadków fps, tyle że w fallouta grałem na średnich ustawieniach graficznych, nie powinieneś mieć problemów z odpaleniem tego tytułu :)
  • Odpowiedz
@Krzysu: I tu racja leży po twojej stronie, The Pitt przechodziłem na TTW i nie jestem pewien czy ta cholerna opcja nie była wgrana wraz z tym modem. Tak czy siak, dzięki za rozjaśnienie.( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz