Aktywne Wpisy
vinyl17 +12
#112 #pogotowie #zalesie
Wczoraj pojechałem na #nocnazmiana do pracy. Młody gorączkował (ma 2 lata). Temperatura ok 39 stopni. Dostał leki więc stwierdziłem, że wszystko będzie dobrze. Koło północy żona do mnie dzwoni, że temperatura nie spada, a rośnie i jest ponad 40. Nie mogłem od razu wyjść więc zadzwoniła na numer alarmowy 112.
I tu stało się to co mi podniosło ciśnienie do 200.
Miły pan przekierował na oddział bliżej nas. Odebrał
Wczoraj pojechałem na #nocnazmiana do pracy. Młody gorączkował (ma 2 lata). Temperatura ok 39 stopni. Dostał leki więc stwierdziłem, że wszystko będzie dobrze. Koło północy żona do mnie dzwoni, że temperatura nie spada, a rośnie i jest ponad 40. Nie mogłem od razu wyjść więc zadzwoniła na numer alarmowy 112.
I tu stało się to co mi podniosło ciśnienie do 200.
Miły pan przekierował na oddział bliżej nas. Odebrał
imargam_2137 +37
Każdego dnia wychodząc z domu modle się po cichu żeby nie trafić na żadnego labradora a informatycy są z reguły bardziej agresywni niż pseudokibice tylko o tym się głośno nie mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #psy #bekazpsiarzy
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #psy #bekazpsiarzy
Nie wiem też, na ile Wam to pomoże, ale może się komuś przyda, choć tu nie ma dużej filozofii...
Moje buriale biegam tak: full quality, yolo alch, nie rolluję jakoś specjalnie na jak największe quantity, jedynie skippuję rippy mody (reflecty itp), rzucam alcha i co jest to jest. Potem vaal i jak się trafi reflect to odkładam na osobną gromadkę, jak się zrobi unid to też na osobną - jedne i drugie biegam jak na watchstonie mi się trafi odpowiedni modek (cannot take reflected dmg albo bonusowe quantity i pack size na unided mapkach).
Scaraby 4 sztuki, polished/gilded: legion, breach, ambush, no i zależnie od sustainu - jak mi brakuje buriali to cartographer, jak nie to divination.
Watchstony 3 unique i 1 zwykły. War among the stars (110c), territories unkown (25c), booming populace (1ex). Na to awakened sextanty, szukam co najmniej 3x dodatkowe packi, czwarty może być jakiś inny, np. te wyżej wspomniane cannot take reflected dmg. Jak się trafią strongboxy, to staram się odpalić monstrous treasure.
W atlasie w każdym regionie mam wsadzone tylko 2 watchstony, z wyjątkiem valdo's rest i lira arthain, gdzie mam po 4. To pomaga sustainować buriale. Favorite mapki wszędzie wyzerowane, tylko w valdo buriale x3, w lira mam palace x3 i te palace zbieram i sprzedaję w bulkach np. 10 sztuk za 40c. Można sobie zmienić na inną mapkę t15, to wtedy zmieniacie tak, że w tym lira zostawiacie 2 watchstony, a 4 dajecie w regionie, z którego chcecie dropić jakąś t15 i ją favoritujecie x3. Ja sobie czasem zmieniam na lex ejoris i dropię lairy wtedy, jak już palace mam full tab i miejsca na więcej nie mam.
Good luck. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ah, zana mod - domination. Nie daję żadnych masterów, ale możecie sobie dowalić einhara albo alvę, chociaż ja to nie lubię templa, bo trzeba rozkminiać te roomy na bieżąco, a delirium ucieka...
#pathofexile #hedziogiercuje
Jest totalnie free to play, bez pay to win, ale musisz mieć jedną rzecz na uwadze - lootu jest mnóstwo i szybko zacznie Ci brakować miejsca w stashu, a za dodatkowe taby trzeba płacić. Handlu w grze też nie ma, w sensie nie ma jakiegoś auction house, i trzeba handlować przez stronkę, a najłatwiej to robić kupując premium taba, który można ustawić na
Dopiero kumpel mi wyjaśnił co i jak. W grze zamiast typowego hajsu są orby. Takie consumable itemki,
czyli w grze jest typowy farming? Gralem troche, ale na poczatek nie mialem ochoty na taka ilosc opcji, ktora jest dostepna. Co z multi, ludzie biegaja itp, ale czy da sie z nimi w jakichs instancjach wspolnych grac? mozna to porownac troche do jakiegos mmo?