Aktywne Wpisy
#zwiazki
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
EarpMIToR +169
myślę ze integracja Francuzów z nowymi mieszkańcami przebiega bardzo dobrze xDDDDD
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Obroty spadly o połowę przez koronawirus.
Jakie można wziąć dofinansowanie, pomoc, cokolwiek? Co oferuje #panstwo?
Nie ma planu zwalniania tego jednego pracownika ale jakikolwiek hajs w tych czasach by się przydał.
Może jakiś Mirek zebrał możliwe formy pomocy w jednym wpisie czy coś?
#pytanie #biznes #wlasnafirma #tarczaantykryzysowa
1. Świadczenie postojowe będzie mogło być wypłacane po raz kolejny, ale nie więcej niż trzy razy. Jeśli świadczenie zostało wypłacone w kwietniu, o wypłatę kolejnego świadczenia będzie można ubiegać się od początku maja, na podstawie oświadczenia zawierającego informację, że sytuacja przedsiębiorcy nie uległa poprawie. Dla przedsiębiorców składających wniosek po raz pierwszy zniesiony został limit kwoty przychodu. Aktualnie najważniejszymi warunkami otrzymania świadczenia jest spadek 15% przychodów w porównaniu do miesiąca