Aktywne Wpisy
Wykop24h +1304
Panowie wpis spadł z mikrobloga.
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
Ale pomysł był zacny i ja bym się na niego pisał, potrzebujemy kilku Mirków plus grupa na what's up i robimy to jedziemy na Krupówki kupujemy strój misia i wielki baner że zdjęcia za darmo.
Pomysł był taki żeby jechać na Krupówki w kilku/kilkunastu Mirków zabrać strój misia i robić zdjęcia za darmo cały dzień, a góralą by dupa pękła na pół i do tego potrzeba była
77023 +5
Jak wyżej
- Choroszcz 26.9% (125)
- Tworki 20.4% (95)
- Dziekanka 4.3% (20)
- Świecie 10.1% (47)
- Lubliniec 4.9% (23)
- Abramowice 8.2% (38)
- Kocborowo 5.4% (25)
- Lubiąż 3.2% (15)
- Broniewskiego 0.6% (3)
- Inna, napisz w komemtarzu 15.9% (74)
Dlaczego jak wybieram sobie plik swf i wstawiam do wpisu to nie wkleja mi ścieżki tylko się wyłącza ten box z wyborem plików i ni choya?
Wiecie gdzie szukać tak wogóle jakiegoś JS do tego, bo jak to wordpress ładuje tego "miljony"?
Gdyby kogoś to interesowało. Jeżeli chcecie, żeby AdRotate dodawało SWF (tylko link) do pola w Panelu Administracyjnym to zmieńcie sobie kod funkcji sendtoeditor w adrotate-ads-edit.php na taki:
window.sendtoeditor = function(html) {
imgurl = jQuery(html).attr('href');
jQuery('#adrotateimage').val(imgurl);
tbremove();
}