Wpis z mikrobloga

#truelolcontent #spiseg #reptilianie Pierwszorzędny lolcontent prosto z prawda2 NWO truje pasty do zębów, więc nie myj zębów.

"Ja bardzo rzadko myje zeby za to pije ogromne ilosci herbaty i nie mam zadnych problemow z zebami praktycznie."

"Pasta z fluorem zabija! Nawet to mówią w amerykańskich serialach, ale do ludzi nie dociera"

"Czy aby komuś nie zależy aby z powodów pozaspożywczych przypadkiem nie zależy na tym aby masowo spożywano kwasek cytrynowy? " Spiseg kwaskowy wykryty.

"Dlatego palic tytoniu w jewropie nie mozna (bo szkodzi najmniej).

Mozna natomiast zrec margaryne, oleje roslinne ( jedynie olej z oliwek jest jadalny ), pic alkohol od rana, smiertelnie zatruwac organizm cukrem i maka (ogolnie weglowodanami ).

I to wszystko zawalic warzywami i owocami, ktore w procesie trawienia wytwarzaja butan, etan, amoniak i to w ilosciach niebezpiecznych dla zdrowia.

Tak sie sklada, ze firmy dokonujace modyfikacji zywnosci , sa pod kuratela Zydow. "

"A ciekawe czemu zwierzęta tak uciekają od past, czy jest to działanie tych zapachów mięty czy może czegoś innego. Jak otworzę pastę i podejdę do psa lub kota to ucieka gdzie tylko może. Wasze zwierzę ta też tak mają czy tylko moje są dzikie? "

Nauka wg prawda2. Z takimi metodami nie pogada.
  • 8