Krótka piłka, #!$%@?łem tak, że czuje się mega źle w swoim ciele. Wszystko przez śmieciowe i nieregularne jedzenie + oczywiście #alkohol praktycznie codziennie no bo jakże by inaczej. Od wczoraj postanowiłem coś zmienić i w sumie się ciesze bo chęć przemiany przyszła tym razem "naturalnie" bez oporów, a nie tak jak miało to miejsce przy wcześniejszych podejściach jakiś czas temu, że sam siebie oszukiwałem wiec teraz pojawia się realna opcja zrzucenia tego sadła, cycków i wypracowanie zarysu sylwetki. Bedę starał się co jakiś czas wrzucać tutaj posty pod swoim autorskim ( ͡º͜ʖ͡º) tagiem #schudlczynie jako forma takiego motywującego pamiętnika dla mnie. Wszystkie rady, a także hejt mile widziany, myślę ze będzie to na mnie działało jako dodatkowy czynnik motywujący zwłaszcza, że teraz jestem sylwetkowy #przegryw
Jaki mam plan?
W najbliższym czasie na pewno obcinka kalorii + zdrowe jedzenie (wcześniej pizza z żabki, cola, KFC i inne #!$%@? muje), dodatkowo wszędzie poruszam się teraz tylko pieszo, nie używam windy (6 piętro). Po tygodniu takiego wstępu ruszam z pompkami i delikatnym cardio w myśl zasady "powoli bo się #!$%@?'. Mamy tez basen na osiedlu wiec jak już otworzą to tam wbijam (mieszkam juz 3 rok, basen dla mieszkancow osiedla, nie bylem ani razu ¯\_(ツ)_/¯ ). Reszte zaplanuje jak przejdę już ten etap.
Waga : 86kg Wzrost : 177cm
No i chyba tyle. Każdy plusik dla motywacji lub hejt mile widziany.
Do usłyszenia przy kolejnej aktualizacji postępów. #mirkokoksy #silownia
@kwiato: Tak z ciekawości, ten ptak na klacie (sowa?). Ile trwało robienie tej dziary? W jakim stanie wówczas była Twoja klata? Sam bym chciał tam se zrobić, ale się cykam, że #!$%@? mocno na mostku, obręczach barkowych i że będą zmiany na tatuażu, kiedy na przykład przykokszę.
@kwiato: Jeśli jadłeś długo śmieciowe jedzenie to radziłbym Ci go nie rzucać, bo jak najdzie moment mniejszej motywacji to możesz do tego niedobrego jedzonka wrócić. Plus przestawić się na wodę ze słodkich napojów, a jeśli takie lubisz to wypić raz na jakiś czas coś zero (oshee grejpfrut zero jest niezłe)
@kwiato: codziennie o 18 od poniedziałku do piątku Ewa Chodakowska na swoim insta i FB robi lajf, na którym pokazuje ćwiczenia aerobowe w dwóch wersjach - dla początkujących i zaawansowanych. Nic się nie przejmuj ani nie wstydź, że to babka dla babek, mnóstwo facetów robi też z nią. W Twoim przypadku to idealne ćwiczenia. Najważniejsza jest systematyczność, żebyś robił codziennie. Jak nie możesz o 18, to możesz sobie otworzyć z opóźnieniem,
@folwarkzwierzecy: Sowa (bez tych kwiatów nad skrzydłami) to jakieś 4h roboty, ale tatuator który to robił szybko się z wszystkim uwija. U kogoś innego to mogłoby być nawet z 6h. Nie wiem o co chodzi z pytaniem w jakim stanie była moja klata. Po prostu była ;P zwykła klata :P jeśli chodzi o ból to #!$%@? nieziemsko, ledwo ogarnalem. Po pierwszych 20minutavh myślałem ze zaraz powiem ze kończymy. Teraz na pewno
@kwiato: Przy tym samym wzroście ważyłem 82. Zmniejszyłem kalorie, wprowadziłem czasem głodówki, po pół roku 67 ( ͡°͜ʖ͡°) Badałem też krew i hormony przed i po. Nawyki w stronę warzyw, niejedzenia cukru, ograniczenia mięsa i śmieciowego żarcia pozostały. Najgorzej z alko xD
@kwiato: ja na początku byłem mega sceptyczny gdy poleciła mi ją różowa, mówiłem że to dobre dla babek, ale to nieprawda. Robię już kilka tygodni i są mega efekty. Za klasykiem: "nigdy nie miałem takiego brzucha" XD
Krótka piłka, #!$%@?łem tak, że czuje się mega źle w swoim ciele. Wszystko przez śmieciowe i nieregularne jedzenie + oczywiście #alkohol praktycznie codziennie no bo jakże by inaczej. Od wczoraj postanowiłem coś zmienić i w sumie się ciesze bo chęć przemiany przyszła tym razem "naturalnie" bez oporów, a nie tak jak miało to miejsce przy wcześniejszych podejściach jakiś czas temu, że sam siebie oszukiwałem wiec teraz pojawia się realna opcja zrzucenia tego sadła, cycków i wypracowanie zarysu sylwetki. Bedę starał się co jakiś czas wrzucać tutaj posty pod swoim autorskim ( ͡º ͜ʖ͡º) tagiem #schudlczynie jako forma takiego motywującego pamiętnika dla mnie. Wszystkie rady, a także hejt mile widziany, myślę ze będzie to na mnie działało jako dodatkowy czynnik motywujący zwłaszcza, że teraz jestem sylwetkowy #przegryw
Jaki mam plan?
W najbliższym czasie na pewno obcinka kalorii + zdrowe jedzenie (wcześniej pizza z żabki, cola, KFC i inne #!$%@? muje), dodatkowo wszędzie poruszam się teraz tylko pieszo, nie używam windy (6 piętro). Po tygodniu takiego wstępu ruszam z pompkami i delikatnym cardio w myśl zasady "powoli bo się #!$%@?'. Mamy tez basen na osiedlu wiec jak już otworzą to tam wbijam (mieszkam juz 3 rok, basen dla mieszkancow osiedla, nie bylem ani razu ¯\_(ツ)_/¯ ). Reszte zaplanuje jak przejdę już ten etap.
Waga : 86kg
Wzrost : 177cm
No i chyba tyle. Każdy plusik dla motywacji lub hejt mile widziany.
Do usłyszenia przy kolejnej aktualizacji postępów.
#mirkokoksy #silownia
Nie wiem o co chodzi z pytaniem w jakim stanie była moja klata. Po prostu była ;P zwykła klata :P jeśli chodzi o ból to #!$%@? nieziemsko, ledwo ogarnalem. Po pierwszych 20minutavh myślałem ze zaraz powiem ze kończymy. Teraz na pewno