Wpis z mikrobloga

@Janusz_Tkacz nie bardzo rozumiem co napisałeś, bo to było nieskładne. Ja nigdy w życiu nie oszukiwałem w grze online. I to, że ktoś wyzywa mnie od oszustów i cheaterów to tak, to jest absurd. Szczególnie na Xbox One. Że jestem dobry, to inna sprawa.
@medykydem: nie chce mi się pisać tego jeszcze raz, tylko inaczej( ͡° ͜ʖ ͡°) Dodam tylko ze większosc tych płaczków, to dzieciaki, które nie mogą zaakceptować, że są słabe. Więc czego wymagać od dzieciarni()

Tak BTW. To w co tak wymiatasz na tym XO?
@Janusz_Tkacz więc idiotami są ci, co piszą, że jestem cheaterem xD po prostu nie mogą przeboleć, że ktoś jest tak dobry... Ogólnie wymiatam w COD czy Counter Strike. W tym ostatnim to ile razy całej ekipy nie rozwalałem jak moi kompani padli xD ale dużo zależy od przeciwników. Ale mimo wszystko, wygrywalność na poziomie około 73 procent to było raczej ok. Trafiali się jednak dużo lepsi. Może używali myszek, cheatów. Nie wiem.
@Janusz_Tkacz nie. W ogóle. Nie mam hs, a też zawsze jest problem z dogadaniem się. Z wieloma osobami już się tam dogadywałem i lipa wychodziła nawet przeciwko siebie zagrać np w piłkę nożną zagrać. A w co niby byś chciał pograć?