Aktywne Wpisy
vinyl17 +12
#112 #pogotowie #zalesie
Wczoraj pojechałem na #nocnazmiana do pracy. Młody gorączkował (ma 2 lata). Temperatura ok 39 stopni. Dostał leki więc stwierdziłem, że wszystko będzie dobrze. Koło północy żona do mnie dzwoni, że temperatura nie spada, a rośnie i jest ponad 40. Nie mogłem od razu wyjść więc zadzwoniła na numer alarmowy 112.
I tu stało się to co mi podniosło ciśnienie do 200.
Miły pan przekierował na oddział bliżej nas. Odebrał
Wczoraj pojechałem na #nocnazmiana do pracy. Młody gorączkował (ma 2 lata). Temperatura ok 39 stopni. Dostał leki więc stwierdziłem, że wszystko będzie dobrze. Koło północy żona do mnie dzwoni, że temperatura nie spada, a rośnie i jest ponad 40. Nie mogłem od razu wyjść więc zadzwoniła na numer alarmowy 112.
I tu stało się to co mi podniosło ciśnienie do 200.
Miły pan przekierował na oddział bliżej nas. Odebrał
imargam_2137 +37
Każdego dnia wychodząc z domu modle się po cichu żeby nie trafić na żadnego labradora a informatycy są z reguły bardziej agresywni niż pseudokibice tylko o tym się głośno nie mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #psy #bekazpsiarzy
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazpodludzi #psy #bekazpsiarzy
#pathofexile #hedziogiercuje
Tylko no potrzeba trochę exów, żeby build zaczął dawać radę. Bez inwestycji to lipa jest. Mojemu sporo brakuje do tego co jest na filmiku, ale mapy czyści bardzo przyjemnie... Nie ma porównania do cyklona, niebo a ziemia. Jeden klik i znika cały screen mobków.
Cykloniarza sobie zostawiłem i tak, bo chwilowo jeszcze wydaje mi się, że lepiej radzi sobie z bossami (champion pod impale),