Aktywne Wpisy
mrocznegacie +457
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję w niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
NIE MUSICIE KUPOWAĆ EBUKA
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Andrzej_Buzdygan +358
Piękny przykład na to jak odsamochodowienie przestrzeni dodaje uroku miastom. Fajnie by było kiedyś doczekać czasów w #warszawa, gdyby np. cały Nowy Świat i Krakowskie Przedmiecie na stałe zostały zamienione w deptak albo Marszałkowska ograniczona tylko do ruchu zbiorkomu. <3
#samochodoza #krakow
#samochodoza #krakow
Nie wiem czy to jest jakas nadzieja na lepsze zycie i ślepo idą w to gowno, ale troche to przypomina jakąś sekte xD Gadają na tych komunikatorach w 100 osób, robia jakies dziwne konferencje i rzucaja motywujace teksciki a kazdy biede klepie (nie mowie o tych gosciach w mercedesach w leasingu bo to jakies 2% tego spoleczenstwa)
Kiedys mnie zaczepil taki gosc w samolocie, dziwnym trafem los akurat chciał że siadł obok mnie i zaczyna tą swoją gadke
Gosc k---a na oko 35 lat zakolak w dresach daje mi jakas wizytowke duolife i mowi ze jest powaznym biznesmenem xDDD
Pod koniec mowie do typa
Widać zmieszany był ale zaczal mowic że noo poczatki sa rozne wiesz o co chodzi, machnąłem ręką i zaczalem sie pakowac bo to wzbudzało bardziej politowanie na mojej twarzy niz jakakolwiek ciekawość.
Opowiedzcie cos na ten temat, moze macie jakas ciekawa historie, moze sami na tym zarabiacie i dajecie rade hehe utrzymywac dochod pasywny? Zapraszame do #dyskusja #bekazmlm #truestory #gownowpis
@insomniashitposting: MLMowe piramidy finansowe są określane mianem sekt ekonomicznych, bo wykorzystują te same techniki wywierania wpływu.
Koleś nagrał film, w którym opowiada, że wyrwał się z MLM, przez który stracił 3 lata życia i sporo
@insomniashitposting: Czy jest w ogóle jakaś insytucja państowa, której można zgłosić działanie tej piramidy finansowej, jaką jest #dufolife?
@haudujudu_: Teoretycznie do UOKIK powinieneś zgłosić, ale UOKIK jest skorumpowany przez MLMy. Jest jeszcze prokuratura, ale w tym kraju nikomu nie można ufać.
https://kruczek.pl/sprzedaz-lawinowa/
Za co konkretnie firmy MLM miałyby być ścigane? Za to że produkty są sprzedawane za 100 - 200 zł za butelkę cholera wie
@daro1: Za składanie uczestnikom obietnicy osiągnięcia wspaniałych zarobków uzależnionych od werbowania następnych uczestników.
.
@daro1: A jak oceniasz siłę swojego przekonania? Opis 1 czy 2?
1. "Znam dobrze i rozumiem temat MLM. Moja opinia ma solidne podstawy. Jestem przekonany, że moje stanowisko jest bliskie prawdy".
2. "Nie interesuję się tematem MLM aż tak bardzo. Moja opinia nie ma solidnych podstaw. Wciąż zbieram informacje, żeby zająć ostateczne stanowisko".
Ja zajmuję stanowisko sceptyczne. Kiedy ktoś przyjdzie do mnie i powie, że posiada magiczny latający dywan, ja będą oczekiwał dowodów. Na dzień dobry twierdzenie o magicznym dywanie ma status bzdury. Nie muszę dowodzić, że magiczny dywan nie istnieje, ponieważ on nie istnieje tak długo, jak długo nie zostaną przedstawione twarde dowody jego istnienia.
Gdyby okazało się, że po opisaniu przez ciebie, czym jest system dystrybucji MLM, nie jesteśmy w stanie znaleźć ani jednej firmy MLM, która działa wg podanego przez Ciebie opisu, to logicznym wnioskiem będzie, że coś takiego jak "system dystrybucji MLM" nie
https://www.goldenline.pl/grupy/Przedsiebiorcy_biznesmeni/zarzadzanie/mlm-dobry-biznes-czy-naciaganie,2128587/s/13#39232852
Regulacje prawne (mówię o Polsce) przecież są i dotyczą tego kiedy sprzedaż lawinowa może być dozwolona, podałem link wyżej. Jednak wypowiedź pod linkiem z GL który tu podaję wyjaśnia wszystko. Jak widać jest to w istocie system dystrybucji tylko wygląda mi na
Komentarz usunięty przez autora