Zastanawiam się nad rezygnacją z mieszkania. Myśląc logicznie, nie wrócimy już w tym semestrze na studia. Aczkolwiek, nie zdziwiłbym się, jeśli nasz rząd coś odpieprzy xd #studia #studbaza #koronawirus
Masz zamiar wypowiedzieć umowę wynajmu mieszkania? (Wrócimy w tym semestrze na uczelnię?)
Tak, już to zrobiłem (Nie wrócimy na uczelnię)42.9% (27)
Tak, zamierzam (Raczej nie wrócimy na uczelnię)31.7% (20)
Nie, raczej nie (Raczej wrócimy na uczelnię)12.7% (8)
Na pewno nie (Na pewno wrócimy na uczelnię)12.7% (8)
@OliPLN: sprawa jest prosta: uczelnie same decyzji podjąć nie mogą, kiedy studenty wracają, wszystko zależy od rządu. Zapowiedzieli, że wszysycy wracają 25.05 więc władze uczelni tej daty się trzymają, ale gdyby krzywa zachorowań nie spadła to przedłużą w co wątpię
@OliPLN: nie wypowiedziałem, ale i tak bym nie wypowiedział, powody są dwa
1. mam strasznie c-----o napisaną umowę najmu przez Janusza 2. piszę teraz pracę i się uczę, potrzebuję spokoju a w domu rodzinnym na pewno go nie znajdę
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Myśląc logicznie, nie wrócimy już w tym semestrze na studia.
Aczkolwiek, nie zdziwiłbym się, jeśli nasz rząd coś odpieprzy xd
#studia
#studbaza
#koronawirus
Masz zamiar wypowiedzieć umowę wynajmu mieszkania? (Wrócimy w tym semestrze na uczelnię?)
Komentarz usunięty przez autora
1. mam strasznie c-----o napisaną umowę najmu przez Janusza
2. piszę teraz pracę i się uczę, potrzebuję spokoju a w domu rodzinnym na pewno go nie znajdę